ot i anka Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Bóg dał mi szerokie biodra lecz nie powiedział w co je ubrać przymierzam różne modele spodni nie chcę skracać nogawek ani zwężać w pasie więc przeważnie spływam po chodniku do fosy miejskiejkiedy byłam mała tata mówił że kaczki się ze mnie śmieją chwytam garściami gnijące liście mokre od niechcenia tropię się na dnie - jest płytko więc widzę jak szaro – burzy się moja dookoliczność przecież to mija mnie sporadycznie na ulicy
ot i anka Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 uzupełniam intro wersje. stare, ale chcę żeby były:)
Lady_Supay Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Czy kursywa też Twoja? Jeżeli tak, to - "Bóg dał mi szerokie biodra lecz nie powiedział w co je ubrać" - dla mnie świetne!
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 "przymierzam różne modele spodni nie chcę skracać nogawek ani zwężać w pasie" Niektórym to dobrze. Bo u mnie na odwrót.:)) A na poważnie to fajne "intro" Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 tak, kursywa moja:) z tymi spodniami to metafora...w XXI wieku, właściwie już w XX zatarła się ta "spodniowa różnica"....:) pozdrówki
zak stanisława Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 aniutko, juz wyraziłam zdanie na temat, teraz ci splusuję, ze słoneczkiem,pa ES
pathe Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 rzeczywiście początek świetny. naj;)
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Dopisuję się na tak. Pozdrawiam.
ot i anka Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 :)) dziękuję wszystkim i pozdrawiam bardzo;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Metaforę zrozumiałem, ale w żarciku potraktowałem ją w stosunku do mnie dosłownie :))) No cóż siedząca praca domowe obiadki, piwko i zamiłowanie go golonki zakrapianej późnym wieczorem powoduje ponadnormatywny przyrost mięśnia dyrektorskiego.:) Dlatego zazdroszczę tym co mają na odwrót. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi