Reni Her Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Lekka, otwarta, niezmącenie czysta daleko płynę fale namiętności szarpią moje ciało by znów zapragnąć rozkoszy. Wkrótce odlecę do krainy szczęśliwości, by tam karmić inne dusze mądrością, szczerością, dobrocią i miłością. Zakręć kołem fortuny i zatańcz taniec zapomnienia.
Piotr_Jasiński Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Może tak? "Zakręć kołem fortuny i zatańcz ze mną" Pozdrowionka
Reni Her Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Dziękuję Piotrze, z Tobą zawsze, ale wezmę to pod uwagę.
Piotr_Jasiński Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Reni, co prawda chodziło mi o peela ale ja również z chęcią ;)))
zak stanisława Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Lekka, otwarta, niezmącenie czysta (tutaj też bym skróty myslowe popełnila) daleko płynę fale namiętności szarpią moje ciało zapragnące rozkoszy. Wkrótce odlecę do mojej Atlantydy( to była podobno, kraina szczęśliwości) by tam karmić dusze czterema prawdami wiary fortuno kręć swój taniec zapomnienia.(odnowienia)chyba lepiej co? (tylko nie wiem dlaczego chcesz zapomnienia) her reni, może skorzystasz z prop.pozdrawiam ciepło ES
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy nie ma jakichś normalnych, ludzkich, ziemskich tematów do wierszy? W ten sposób peelka "daleko nie popłynie". b
Reni Her Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Stasiu wezmę pod uwagę Twoją wersję, słoneczka :)
Reni Her Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Panie Bogdanie jak ktoś czegoś bardzo chce to i tak to osiągnie, ja wiem, że Pnau po prostu się nie chce a może Pan nie przeżył czegoś podobnego ;))
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej nie licytujmy się w przeżyciach, bo może wypaść różnie ;P Ja piszę tylko o formie, w której Pani wyraża swoje myśli, a ta jake jest, każdy widzi ;) Chcieć to móc? No to proszę napisac cudny wiersz o rozkoszy (ale bez tych sztamp i kalekich matryc) ;) b
Rekomendowane odpowiedzi