Tomasz_Biela Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 śmiej się klaunie póki makijaż podtrzymuje twój humor rozbawiaj innych bez reszty masz dzieci bez żony rodziny których nie widziałeś od lat tyle laurów ile pieniędzy za to kim nie jesteś
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 "rozbawiaj innych bez reszty" ten wers bym zmienila, usunęla bym "bez reszty"; najbardziej przemawia 1 strofka. pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 calkiem niezle.....jedyne co....: śmiej się klaunie póki makijaż podtrzymuje humor rozbawiaj innych bez reszty masz dzieci bez żony rodziny których nie widziałeś od lat tyle laurów ile pieniędzy za to kim nie jesteś serdecznosci ;)
Mr.Suicide Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Smutny wiersz :( a może tylko ja go tak odbieram? Ale chyba mam do tego prawo... Dobra pointa. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Tomku, takich klaunów jest wiele, biję brawo za ten wiersz buzka!
Espena_Sway Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Bielaczku, szkoda, że nie lubisz interpunkcji, bo ja widziałabym puentę w takiej formie tyle laurów ile pieniędzy za to kim nie jesteś? pozdrawiam Łejeczka :*
Beenie M Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Dobrze prawisz, Tomaszu, krótko, ale bardzo mądrze. Podoba mi się - umieszczę go obok Twojego "Bez znaczenia znacznie lepiej" pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi