Reni Her Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Moje oczy patrzą i nie widzą, moje serce bije i nie czuje, moje usta mówią ale milczą. Czego chcę od życia nieustannie błądząc ? Odnajduję czyjeś śmiechy, oplątuję czyjeś myśli nie mogąc się odnaleźć.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Bardzo osobisty utwór. Przesycony uczuciami ale puenta fajnie to prostuje. I choć wierszy tego typu powstało krocie to ten utwór ogólnie miły dla oka czytającego. Pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze, wybacz, ale... co tu oryginalnie miłego? I co tu osobistego? oczy patrzą i nie widzą serce bije a nie czuje usta mówią ale milczą jeszcze brakuje mi: cisza krzyczy uszy słuchają a nie słyszą Niestety, dla mnie tu nie ma nic. Słonka!
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lady, utwór każdy może odebrać po swojemu a ja cztając go tak to odebrałem. Że jest miły ale nie oryginalny. Mi się dużo różnych rzeczy podoba i ten utwór do nich należy. Pozdrawiam PS. Przepraszam Reni Her za troszkę prywaty pod wierszem.
Lady_Supay Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Jasne, Piotrze, ale wszyscy, również i Her Reni powinni się ciagle uczyć i być odkrywcami, a nie kalkami użytymi aż do białości. Napisałam czemu tu nie ma nic, wyraźnie zaznaczyłam o co mi chodzi. I na pewno nie mam nic osobistego na myśli - tylko czysty utwór. A podobać się może wszystko i każdemu, albo na odwrót. O tym się nie dyskutuje. ;)
Reni Her Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Dzięki Piotrze,że podoba Ci się mój utwór ale wiem, że krytyka jest tu wskazana oprócz białej kartki
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to rozumiem. Poczytaj sobię: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=51008 Można się śmiać, moje stare :))
Alicja Red Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Dla mnie świetny wiersz... naprawde bardzo mi się podoba, Pozdrawiam, buziaki:*
Reni Her Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Alicjo dzieki za ciepłe słowa, przesyłam równie gorące pozdrowienia;)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Nie ma to jak budujące komentarze i praca autora nad tekstem. Buziaki ;) b
Rekomendowane odpowiedzi