Bartek Bartek Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Mąż (P)rezydentki z Warszawy z dnia na dzień stał się niemrawy, dosyć miał już chałasu chciał wyjechać do lasu, musiał jednak napić się kawy! Pani Prezydent bez Warszawy czuje sentyment do zabawy, choć złamała palca gdy tańczyła w a l c a, ponieważ parkiet był dziurawy!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Jednak fama o tym niesie, że się napił ale w lesie i nie kawy ani czaju ale wody, tej z ruczaju. ******************** Lecz jak widać tej kobiecie nawet dziura co w parkiecie niejednemu trumną była dla niej nic nie zaszkodziła.
Hugona Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Tanczyc walca to jest sztuka gdy nie idzie jej nauka prezydenta niech poprosi aby ja na rekach nosil
Duilla Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ona ciężka jest jak kłoda więc rąk prezydenta szkoda niezwyczajne do dźwigania tylko do łapówek brania.
zak stanisława Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 prezydenta córka w tańce dała nurka no i Polska cała jej klakierowała....
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Lecz jej taniec Gargamela co najwyżej rozwesela lecz nie kota, bo klakiera rozwścieczyła jak cholera.
Duilla Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Może ona nie do tańca ale za to do różańca jam nie widział owej pani gdy tańczyła li z gwiazdami pewnie piła wcześniej grzańca.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 To żałosne gdy kobita tańczy kiedy jest wypita bo jej ciało jest zbyt wiotkie i wygląda na idiotkę.
Dominika Iks Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Oj, tu się z Tobą nie zgodzę ja taniec z piciem pogodzę! Wiotkie ciało? Zbyt mało by się Tobie zdawało, że w idiotki rolę wchodzę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 A ja wolę gdy dziewczyna smukła, sztywna niczym trzcina bo gdy myślę o wiotkości i o dumie mej męskości to zwątpienie się zaczyna.
Dominika Iks Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Tu się zgodzę, wiotkość męska to zdecydowana klęska w chwil miłosnych uniesieniu ich blask kładzie w wielki cieniu. Natomiast wiotkość kobieca tę się w tańcu i miłości zaleca trzcinę kiepsko poprowadzisz ze sztywniaczką nie poradzisz.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Szukam więc nasłonecznienia i uciekam od podcienia wybierając latem plażę bo tam prawie nago łażę wystawiając pierś do przodu i połykam porcję jodu. A gdy trafi się dziewczyna, i gdy romans się zaczyna, chociaż ciągle skrępowana mięknie biorąc łyk szampana a wieczorem ta ślicznotka już się łasi niczym kotka. Choć z początku niczym trzcina wnet bez wiatru się wygina a jej nagie, wiotkie ciało przez noc całą falowało gdy dawała samą siebie bym się znalazł w siódmym niebie.
Dominika Iks Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 No bo właśnie o to chodzi tutaj wiotkość nie zaszkodzi ale jest wręcz wskazana by kobieta wybrana miała odwagę uwodzić.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Muszę kończyć bowiem żona właśnie woła mnie spragniona a ja nie chcę by czekała i pretensję później miała.
Dominika Iks Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, do żony pędź koniecznie zignorować –niebezpiecznie! Lepiej uniknij nauczki bowiem znam kobiece sztuczki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Żona jednak jeszcze skora jest wybaczyć opóźnienie ale w zamian za spełnienie jej zachcianek Amor(alnych) w sferze doznań seksualnych.
Dominika Iks Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Żonie co noc dogadzanie obowiązkiem, drogi Panie, mężczyzny prawdziwego co nie robi z tego wyzwania harcerskiego. A potrzeby seksualne nie są wcale amoralne natura nas stworzyła seksem obdarzyła i to przecież jest normalne! Z życzeniami kondycji :))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Dominiko, nic z tych rzeczy i nikt pewnie nie zaprzeczy kiedy powiem: żadna para młoda, średnia czy też stara noc w noc seksu nie uprawia choć mnie nieraz zastanawia fakt poniekąd dobrze znany - brać czy czekać bym był brany. Kiedy brać chcę grymas żony jest wymowny więc zrażony rozluźniając swe napięcie czekam na jej posunięcie a z tym nieraz różnie bywa i wiadomo kto przegrywa więc dwa słowa komentarza - szybciej zasnąć mi się zdarza.
Rekomendowane odpowiedzi