po prostu Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 ... wyjęta z żebra mężczyzny kochanka węża mięso smaczne,pożywne,wrażliwe zamiast smakować lepiej posłuchaj co ma do powiedzenia.
Alicja Red Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 mięso smaczne,pożywne,wrażliwe niezbyt mi to się uśmiecha... Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Alicjo nie tylko Tobie się to nie podoba mnie -facetowi tym bardziej myślę, że Autor chciał dogryźć jakiejś kobiecie:)) pozdrawiam :)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Proszę zwrócić uwagę, że to mięso jest też wrażliwe - a wrażliwość to pierwsza cecha choroby poetyckiej, ponadto - jeśli już używamy klucza poezji - potraktujmy smakowanie jako metaforę: jest "wrażliwe / zamiast smakować", stąd już tylko krok do stwierdzenia, że niezjadliwa jest poezja. I wcale nie chodzi tu o kobietę!!! :) b
Alicja Red Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popieram i pozdrawiam cieplutko:):)
Rekomendowane odpowiedzi