M._Krzywak Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki i nie śpię i nie dojadam kromek z szynką i nie dopijam do końca herbaty rumiankowej za to gram na gitarze piosenki o miłości i z takim oto refrenem: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki i całkowicie nie wytrzymuje napięcia o włosach także śpiewam i o dłoniach i o Twoich oczach także śpiewam piosenkę o miłości z refrenem: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki a kiedy ją słuchasz wtulona w moje oczy cichutko szepczesz mi do ucha że to najpiękniejsza piosenka o miłości zresztą – weź refren posłuchaj: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki i nie śpię i nie dojadam kromek z szynką i nie dopijam do końca herbaty rumiankowej za to gram na gitarze piosenki o miłości i z takim oto refrenem: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki i całkowicie nie wytrzymuje napięcia o włosach także śpiewam i o dłoniach i o Twoich oczach także śpiewam piosenkę o miłości z refrenem: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki a kiedy ją słuchasz wtulona w moje oczy cichutko szepczesz mi do ucha że to najpiękniejsza piosenka o miłości zresztą – weź refren posłuchaj: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki i jeszcze raz: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki i jeszcze: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki a kiedy odstawiam gitarę to płaczę i płaczę gdy myślę jak płaczesz i łzy twoje w nuteczki zamieniam zaśpiewam Ci zatem jeszcze raz: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą łzy łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Ja zbieram Twoje łzy do moich dłoni a Ty zbierasz moje łzy do twoich dłoni twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc jak księżyc są twoje oczy i źrenice i jak gwiazdy są twoje oczy a gdy płaczesz to jak gwiazdeczki są łezki i wtedy trzymam za ręce i zbieram do szklanki
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 A fe Michale, tak się ukrywać po kątach z arcydziełem godnym Nobla???? Wybrałem tylko kilka PEREŁEK: w twoich oczach moje oczy lśnią rosą kroplistą i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament łzy płyną z oka do oka to Twoje Oczy płaczą Dobra wystarczy ... Pozdrawiam Mistrza
M._Krzywak Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje, dziękuje... Mam,nadzieję... że jury równie uważnie!... przeczyta ten wiersz... który... jest wynikiem!, przeżyc... z życia!!!!!!!!! Dziękuje Piotrze za lekture, dziękuje!!!!
adam sosna Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 tralala tralala górówka admirał nagrodę da
Górówka Meduza Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie że da więc sosno pomóż mi wiersz poprawiać a nie pod tym gniotem siedzisz ja uciekam z tego działu jak najszybciej
zak stanisława Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 o rany Michale nie doszłam do końca....
M._Krzywak Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Adamie - naturalnie, nie może byc nic lepszego niż to. Górówko Meduzo - widzę, że zadrośc i strata 100 PLN sprawiła, iż MOJE Arcydzieło zostało tak okrutnie i niesprawiedliwie nazwane. A chce dopisac ciąg dalszy ;) Stasiu - a jury musi :)
bajka-bajka Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 lakomy ma bole brzucha hahahaha...i co Ty z ta setka zrobisz, ktora zlowisz? ...;)))...........twoje oczy, moje oczy, a tem ksiezyc to gdzie?....wskoczy.....;)))....pozdrawiam i powodzenia zycze....
M._Krzywak Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, dziękuje, dziękuje. Za 100 to nakupie sobie papierochów i będe palił :)
Spiro Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 jak rany, czy Ty cały czas coś dopisujesz? trzeci raz podchodzę i za każdym razem wydaje się dłuższy. chyba jury Ci podpadło
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Spiro, Michał idzie na ilość Ta zwotka: "twoje oczy są jedyne na całym świecie i gdy płaczą to błyszczą jak rosa diament ja bardzo tak bardzo bardzo tak bardzo twoje dłonie i oczy są jak księżyc" chyba z dziesięć razy występuje. On już wie że przegrał i teraz chce wygrać w konkursie na poemat o miłości
M._Krzywak Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Spiro - ja ciągle dopisuje, a w razie gdy przegram, poprosze jury o dokładną analizę i odpowiedź na pytanie - "dlaczego przegrałem". Ale przecież sprawa wygląda na jasną - to czarny koń konkursu Piotrze - to jest wiersz- piosenka o miłości, tylko że ma długi refren.
Górówka Meduza Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ło matko już nawet ja ci jakoś zapłacę ( z tych 100 zl rzecz jasna) byla nie pisz kolejna zwrotka
bajka-bajka Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 hehehehehe....a pal se ile wlizie, tylko pomysl czasem o bliznim ;))))
Fanaberka Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 o cholera, następny konkurs a ja znowu nie wygram...
M._Krzywak Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Górówka - nie mogę byc poważny. Pracuje ;) Bajka - Bajka - nie dzielę się z nikim. Fanaberko - to odkrój Sobie połowe wiersza ;)
bajka-bajka Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 bzdura....dzielisz i nawet nie wiesz, jak bardzo hehehe....pozdrawiam ;)
M._Krzywak Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nawet nie wydycham dymu, żeby ktoś nie wciągał. Moje to moje. Koniec i kropa ;)
bajka-bajka Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 lojezu toc to inne palenie masz na mysli, ale czy ta stowa wystarczy? hihihihihi ;)
M._Krzywak Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spokojnie na trzy i jeszcze reszta zostanie :)
Rekomendowane odpowiedzi