Przemysław Ślęzak Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Gdy ust w swietle księżyca, Ujrze srebrzyste odbicie... Zamknę oczy. Wyciągne dłoń. Narysuje w ciemności, Na ścianie, Jej twarz. Potem... Zacisne w dłoni swoje włosy, Uderzę głową w stoł. Krwią podpisze, 'Tęsknota' Wypowiem cicho... 'W tysiące myśli zaplątany, Nie mogę uwolnić się od Twego cienia...'
Oxyvia Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Jeśli mam być szczera, są tu same banały i wytarte slogany, i teatralne gesty peela. Nie robi to na mnie wrażenia. Niestety.
M._Krzywak Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Konkurs piętro wyżej. Jedno z ostatnich miejsc gwarantowane.
jacek_sojan Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 tak nie pisze mężczyzna, tylko gimnazjalista; roztkliwiasz się poeto nad sobą i odstawiasz teatr - słowa lubią być ważone jak u jubilera, może ci ich braknąć... J.S
Alicja Red Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Musze przyznać że wiersz jest typowo prosty i zbudowany z popularnych wyrażeń, ale przeczytałam cały i nawet mam pozytywne odczucia, pozdrawiam
Przemysław Ślęzak Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Czuje sie dumny. Nie mogąc znaleść odpowiednich słów obnażam to uczucie do nagości, przez co wiersz wydaje się zbyt... banalny? Nie wiem jakt o nazwać. Czuje się dumny, ponieważ kogoś ten utwór zainspirował? Ukłon w strone konstruktywnej krytyki (Jacek Sojan) oraz Sokratexa.
Rekomendowane odpowiedzi