Ela Adamiec Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 wczoraj ma opuchniętą twarz i dłonie nagromadziło w sobie namiętności i estetykę która podaje leki na odwodnienie oraz sypki puder by zatuszować wszystko co brzydkie czasami tylko mówię że wspomnienia są chore bolą więc wczoraj przeciąga się kocio będę zwinne powiada nie zgubię żadnego wibrysa ani kłaczków z futra lekkich jak może dziś nie uniesie się w powietrze nie dokona przeglądu zdarzeń wypatruję godzin niech płyną to w minutach ukrywa się samotność
zak stanisława Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 ciekawy....nie powiem.... wczoraj spuchnięte, dziś przeciąga się kocio cmok ES
Marlett Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 ''będę zwinne powiada nie zgubię żadnego wibrysa ani kłaczków z futra lekkich jak'' -podoba się ten fragment ,ciekawe metafory. Pozdrawiam plusowo:)
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 "wczoraj przeciąga się kocio" bardzo fajny tytuł, tak mocno pasujący do wiersza jak i do mnie, bo moje wszystkie dni tak się przeciągają:))) Ale poważnie bardzo mi się podoba treść, a już nawiązanie do kota - super:))) Pozdrawiam bardzo serdecznie. EK
M._Krzywak Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Trzeba będzie urządzic konkurs na wiersz i 'kociach" - na pewno będzie przyjemniejszy niż i głowach rządzących :) Miłe, chociaż puenta jest zupelnie o czymś innym - i czyms, co miłe nie jest. Plus. Pozdrawiam.
Ela Adamiec Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Stasiu, Marlett , Ewo Kos i M. Krzywak:) dziękuję za dobre słowo o wierszu:))))))) M. Krzywak:) matko kochana w co drugim moim wierszu jest kot:) konkurs powiadasz? Jasne, że ciekawy a najpiękniejsza byłaby w nim walka na pazurki, bo jak rozstrzygnąć , który kot najpiękniej ujęty? Dziękuję Wam i pozdrawiam:)
adam sosna Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 mój!!!!!!!! mój!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrr
zak stanisława Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ela Adamiec Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jest!!!!:) zaraz po moim:):):)
Ela Adamiec Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jasne:):):) Stasiu:) jedno pewne nie będzie konkursu o kotach z przetartym futrem, bo takie nie istnieją:):) wszystkie koty są nasze!!!:)
jacek_sojan Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 to w minutach ukrywa się samotność Ela Adamiec bezcenna uwaga; wiersz poruszający, a próba mówienia o trudnym "wczoraj" nader udana; czyli przyszłość wzięta w garść - co dobrze peelowi wróży...
Rekomendowane odpowiedzi