vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba własnych rozumiem że uprawiasz medycynę ludową:D Ola bardzo dziękuje za komplement; ja też; razem pękamy ze śmiechu:)
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najlepszego przyda ci sie porządna dziewczyna, może zajmiesz sie wreszcie czyms co ci lepiej wychodzi :) pozdro :)
vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najlepszego przyda ci sie porządna dziewczyna, może zajmiesz sie wreszcie czyms co ci lepiej wychodzi :) pozdro :) hehehe, młokosie;p
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 a dziewcze twe bodajże młodsze :> /ale one podobno szybsze od nas :) /
vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, o czym mówisz - o inicjacji? to co młode jest dobre, o ile to nie młodość gnijąca:D
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 o dorastaniu mówilem :) dobra, bo sie zbyt przyjacielska atmosfera zrobiła - nie moje klimaty :) idę miłego wieczoru Wam :)
vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdumiewająca afazja:D jestem pod wrażeniem:D
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdumiewająca afazja:D jestem pod wrażeniem:D a ja ją rozumiem - chciala nam w ten sposob powiedzieć, że nie ma pojęcia co chce powiedzieć :) /do tego wlasnie prowadzi wiara że milosc istnieje :D - jednorożce, prawda i sprawidliowść pewnie też :D /
Lilianna Szymochnik Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Bo tak jest prawda w prawdzie-dla prawdy. Pozdrawiam-L.J.S PS.-I zabierajmy się do pisania wierszy-o tej "Miłości"-panowie i panie.
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja już napisalem - teraz tylko szukam laski, ktorej powiem że to dla niej
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ci ktoś bajek naopowiadał :)
Lilianna Szymochnik Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 "Zycie to-nie bajka? o królewnie i królewiczu" Moja-Złota Myśl. Kropki brak-wina klawiatury. -Zapamiętaj- "ładna miska jeść,nie daje"
allena Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale się przyjemniej je:) A.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Widziałaś-kupę Jeża "a" Więc się wydało kazelot- allena coś?-czuje do Ciebie. Zapachniało wszędzie miętą.
Lena Achmatowicz Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 czy te słowa muszą paść w wierszu - jest to jakiś warunek? czy można ominąć (mam na myśli wymienione miłości i kochania) pozdrawiam Lenka
kazelot Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. agata wrobel pracuje przy sortowaniu śmieci, znajdzie sie pewnie i jakaś miss co pracuje w barze i o dziwo - daje jeść ;) chociaz mnie osobiscie jeszcze żadna miska nie karmiła - ale mam czas - poczekam :)
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 pomysł fajny i popieram, tylko kiedy już będzie wszystko jasne, to dajcie jakoś znać ok?
Rekomendowane odpowiedzi