Senny Nibelung Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zdewastowane tory burzą mnie do gniewu Nikt nie mówił o zawracających pociągach I ptaszkach gnijących po drodze Powiedziałem już Bać się nie będę O ile pozwolisz Przejazd zamknięty zbędnie się wynurza A za nim kolej ciągnąca tysiące wagonów Gdzie każdy pragnieniem mojego serca.
Lena Achmatowicz Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "a ludzie mówią i mówią uczenie..." kojarzysz to Nibelungu? wiersz moim zdaniem taki sobie, bo ja chyba za bardzo kocham kolej, żeby się nim [wierszem] zachwycić
M._Krzywak Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zdecydowanie lepiej niż ostatnio, w sumie Lena zaznaczyła, co nie gra, ja podkreśle, ze ostatni wers zabija całośc. Koniecznie coś z tym "pragnieniem mojego serca zrobic". I będzie dobrze. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi