Lena Achmatowicz Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 z okazji walentynek jutrzejszemu mężowi wióry łaskotały dłonie na śmierć później wypchnęły mnie z domu zbyt starannie strugasz wariata kochanie opłakana ślepa i głucha teraz dopiero bogini spluwam na wyznawcę pomarańcza przyjmuje kształt wieczoru zasłaniam usta by się oblizać jak małe dziecko co zakrywa piersi w telewizji jeszcze między palcami wlepione oczy rumieniec będę wyplatać język z kolejnych weselnych wianków pikować głową w niebo ciepłe swetry o zapachu cytryny znów będziesz się ślinił w kieszeniach tulę kamienie siła ciężkości wyzwala serię pod spódnicą roznoszę plotki na naszą wieczną pamiątkę
Lena Achmatowicz Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 oba poprawne, ale mogę zmienić.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 tzn. ja tak tylko zapytałam, nie po to żeby pani zmieniała, jeśli jest prawidłowo po prostu nie byłam pewna, teraz już wiem, dziękuję
M._Krzywak Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Tytuł jest bomba. Zajrze jeszcze jak przeczytam porządnie wiersz.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 mnie też się tytuł bardzo podoba, w wierszyk nie zdążyłam się jeszcze porządnie wczytać, ale podoba mi siępóźniej będę wyplatać język z kolejnych weselnych wianków pikować głową w niebo ciepłe swetry o zapachu cytryny znów będziesz się ślinił w kieszeniach tulę kamienie. siła ciężkości wyzwala [...] pod spódnicą roznoszę plotki na naszą wieczną pamiątkę to mniejopłakana jestem ślepa i głucha teraz dopiero bogini. [...] pomarańcza przyjmuje kształt wieczoru jak małe dziecko co rękami zakrywa seks w telewizji [...] kilka kaczek mokre buty wiatr. [...] niedzielny rosół szyjka udko rączka. Bogu dzięki podobny do rodziców
Lena Achmatowicz Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 nad wierszem jeszcze pracuję, jeśli ktoś ma jakieś propozycje, to chętnie przyjmę. dziękuje za wgląd:)
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. propozycja;)
Lena Achmatowicz Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 :) początek tak, środek nie, nad końcem jeszcze się zastanawiam:) dziękuję ślicznie:) siła cięzkości wyzwala wiatr pod spódnicą. chyba po fasolowej:)))) ale mam skojarzenia.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 hahaha:D dooobrrrre:D no tak, nie przemyślałam tego, ale dałaś mi kilka minut śmiechu do rozpuku:D
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 słuchaj, ze środkiem rób sobie co chcesz, ale ostatni dystych jest po prostu kiepski, bardzo zdecydowanie lepiej skończyć na tych plotkach pod spódnicą
Lena Achmatowicz Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 mówisz masz;) ja też się z tego wiatru uśmiałam; dzięki wielkie za pomoc.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 niech będzie powiedzmy;p
M._Krzywak Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 To jak już taka gotowośc do zmian, to "tule" sio (chociaż w sumie niezły oksymoron z tego wychodzi, hm...)... To nie, wydawac, wydawac :) PS jak małe dziecko co rękami zakrywa pierś ???w telewizji (w telewizji nie ma seksu ;) Pozdrawiam.
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 tulę zostawię, seks przemyślę. :)
Ewa_Kos Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Pewnie że warto! Sam zamysł bardzo interesujący; Tytuł bardzo fajny i mnie sprowokował do wstawienia moich (starych) kanapek z pomidorem.:)))) Pozdrawiam serdecznie. EK
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he, świetnie i tak wale ntynkowo fa sol kowe....mam niezdrowe skojarzenia w zawiązku z wierszem oczywiście....śpiewnie sie zrobiło pozdrawiam Leno
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 dzięki za odwiedziny. rozumiem, ze więcej zmian nie trzeba? :) serdeczności Lenka
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja myslę ze nie , ale ja nie fachowiec... pozdr ES
Rekomendowane odpowiedzi