Tomasz H Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Dziś proszę państwa będzie o prykaniu Pierdzeniu lub, jak kto woli bąków puszczaniu Jak państwo z lekcji biologii wiecie Prykanie każdemu jest znane na świecie Młodego lub starą, mężczyznę lub panią W życiu spotyka problem prykania Skoro problem urasta do wielkiej wagi Proszę więc teraz o chwilę powagi Baków puszczanie szanowni słuchacze Dzielimy na głośnie i na cichacze Śmierdziele i takie, co niczym zbóje Z znienacka załatwią, choć nikt nie poczuje Głośne jak słonia w dżungli wołanie I ciche jak węża atakowanie Prykanie podzielić możemy również Na podgatunki. Omówię je tudzież. Bulgotnik wapienny – on niczym jackuzzi Potrafi kąpieli zniweczyć luzik Podkołdernik – to chytra sztuka W śnie stara się ludzi oszukać Bengal pospolity – jest, że tak powiem Najczęściej obecny tam gdzie jest człowiek Uwagę chce zwrócić, że na prykanie Szczególny ma wpływ obiad i śniadanie Jako ćwiczenie zalecam państwu Majonez oraz fasolkę po bretońsku Na zakończenie mojego wykładu Nie bierzcie ze mnie teraz przykładu Ale mam wielką ochotę pryknąć Cicho i później szybciutko zniknąć. 11.02.2007
Kasia_Szymańska Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że zabawne toto nawet ;) Rzeczywiście ładnie parodiuje akademicki bełkot, vide: omówię je tudzież. Pozdrawiam, k.
Mr.Suicide Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Hahahahhahihihiihehehehehehhmmmmm... Dawno już się tak nie śmiałem przy wierszu :P Zbieram sobie do ulubionych. Ciepło pozdrawiam :)
Waldemar Talar Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Bąka nie puściłem ale zdrowo się uśmiałem gratuluje pomysłu. pozdrawiam Waldemar
Patryk_Nikodem Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 kurwa man, gdzie ty studiujesz?!
Rekomendowane odpowiedzi