Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

;)   U nas w mieście że śrubkami to tylko w takim kultowym sklepie U Steciaka. Sklep istniał od zawsze.  Ale już go nie ma jak wielu innych. Specjalizacje niezbyt się opłacają, bo sklepy raz te, raz inne..  i inne zajęcie.   Miłego wieczoru.   
    • idąc myślę gdzie idę przecież tu nie ma  drogowskazów   jest tylko nadzieja wiatr drzewa czasem ptak zaśpiewa   idę myśląc co jest grane przecież ta droga nie jest szczera   ale i tak się uśmiecham bo wiem że na końcu ujrzę prawdę   która nie musi boleć może być ciekawa i tego się trzymam
    • żołnierze XX wieków spogląda na was rzekł Napoleon Bonaparte galaktyka srebrzy się i drzwi są otwarte czasoprzestrzeń szemrze jak strumień leśny że  Dorotka kocha Jacka ale skały Symplegad blokują jej wyprawę po złote runo.... posągi na Wyspach Wielkanocnych świadcza o wielkości napoleonidów   Stachu! rzece Rzecki metal lżejszy do powietrza wynaleziony!
    • w czerwonej kałuży  słońce ciemnieje a czas zatacza koło na piersiach babilońskiej rzeźby  z krwi kości   madame kurwa i monsieur kloszard prosto z powieści Viktora Hugo zmaterializowali się w mieście  nazywanym niegdyś małą Moskwą    nie wiem  czy z wyboru  czy zabłądzili w Bogu którego w sile wieku nieznani sprawcy  rozmienili na trzy osoby   w objęciach obcych okien nie cichną szepty cięte gromem  francuskiej namiętności  i zwielokrotnione echem bólu istnienia   na tle piękna  porannej rosy można odejść od zmysłów   na odległość smyczy          
    • @bazyl_prost Baśniowy i filozoficzny - petarda !!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...