Tommy Vertigo Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Wprowadzili mnie tylnym wejściem Podobno przed frontalnym wisi Poltegreist Oczywiście dopiero kiedy uporali się Z kluczami do wyobrażonych zamków Sam klub-taniocha Spodziewałem się więcej Napoleonów Szaraki jakieś Spuszczone głowy Dławione języki Wertowałem sekcje w poszukiwaniach ego-centra Infantylni Skamieniali Kosmiczni piraci Niepokalane poczęcia A co do mnie? Depresja schizoidalna Wszyscy tacy świeży na początku Wolne etaty-Stwórca...ostatecznie Mahomet Kilka tygodni Klinikiklimat działa Ostatnio ofiarnie podejmuję się obrony Jasnej Góry To czasochłonne ...
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Ładne, ale koniec przewidywałbym w tym miejscu: Ostatnio ofiarnie podejmuję się obrony Jasnej Góry To czasochłonne i tyle. pozdrawiam ymy
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym się posunął i na fatimę dziub umoczył ok - żarty wiersz opisowy, peanowy (jak dla mnie) niestety więcej tu prozy, choć tej coraz mniej rozumiem, coraz mniej rozumiem poezji z ukłonikiem i pozdrówką MN
wesoły grabarz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 te cztery ostatnie wersy rozdzielone enterami są skrajnie beznadziejne i graficznie i semantycznie oczywiście a reszta jakoś mi nie podchodzi ale to już czysto osobiście pozdrawiam
Tommy Vertigo Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zastosowawszy się do rad, świadom konstruktywnej krytyki-dziękuję i odchodzę w pokoju;) Pozdrawiam tez;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie Ty chcesz odejść? też tego nie rozumiem jak zacząłeś to skończ, to że usadowiłem ten wiersz w prozie,no to co? jeśli zabolało to sorka nie jestem wyrocznią jeśli byś mógł kawałek reżyserii wpuścić w zaułki tegoż dzieła - mile widziane z ukłonikiem i pozdrówką MN
wesoły grabarz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie widzę powodów do ucieczki pozdrawiam nieustająco co to w ogóle znaczy że coś już proza a coś nie mam dość takich zarzutów bo nie mają podstaw bytu proszę rzucić okiem na ostatni tomik noblistki z ukłonikiem w pasik wesół
wesoły grabarz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 aaa rzeczywiście się Pan zastosował skoro tak poważnie brać cudze rady to radzę natychmiast zrezygnować z wielokropka (wogóle, a przde wszystkim jako autonomiczny wers) ale wielokropki jak powiadam WOGÓLE nie są dobre mają wyrażać niedopowiedzenie -a na to są lepsze sposoby ten sposób jest pretensjonalny i banalny pzd
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy autor świadom konstruktywnej krytyki coś z tym zrobi? na drugi raz radziłbym się wytłumaczyć wszystkim i spełnić powinność autorską, którą jest obrona wiersza. Sprawa jeszcze nie zamknięta! pozdr
w.iwo Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 "Kilka tygodni Klinikiklimat działa" gdzieś już przy czytaniu wyrzucam ukratkiem ale reszta dobra,... no dobra... dość często podobnie się czuję... i dlatego... a zastanawia mnie ten duch złośliwy przy drzwiach frontowych... intryguje :o) pozdrawiam ciepło
Tommy Vertigo Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 A nie, nie, hehehe;) koledzy mnie źle zrozumieli;) "Odchodzę w pokoju" to takie wyrażenie...na pożegnanie;) Tak jak dowidzenia. A co do krytyki przyznałem po prostu rację;) I znowu zrobiłem wielokropek, ech;p Pozdrawiam;))
Rhiannon Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Na plus. Się podoba. Nic nie mam do dodania... ;) Pozdrawiam, R.
Dorma Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jest dobrze, ale ja usunęłabym część: Oczywiście dopiero kiedy uporali się Z kluczami do wyobrażonych zamków - jest zbyt oczywista i opisowa..
Oxyvia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jak by to powiedzieć... Mam wrażenie, że wiersz jest podszyty szyderstwem z ludzi chorych psychicznie. Ja nie lubię żartów o wariatach i kalekach. To ciężki "humor". Ale może źle zrozumiałam wiersz.
Tommy Vertigo Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jeśli rzeczywiście tak jest to po części szydzę z samego siebie;) Ale może zrobiłem to podświadomie. Przepraszam za szkody moralne i zachwiane poczucie wartosci;) pozdrawiam;)
Oxyvia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Nie przepraszaj, nie poniosłam szkód moralnych, nie czuję się urażona i nie jestem przedelikacona. Masz zachwiane poczucie wartości? Gdyby było silne, nie umiałbyś podśmiewać się z siebie. Myślę, że i to stwierdzenie jest autoironią. ;-) Pozdrawiam.
Tommy Vertigo Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Może to i autoironia, może i nie...Wiem tylko tyle,że nic nie wiem;)
Rekomendowane odpowiedzi