Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Panna Mania jest już zdrowa ale Wiesia z Kołbaskowa … Limeryk nr 77 Pani Wiesia z Kołbaskowa twierdzi, że to żywność zdrowa i ją propaguje wszędzie każąc ludziom jeść żołędzie i przeżuwać tak jak krowa.
HAYQ Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ów warunek jest niezbędny… (dodał gość… dość niewyględny), Już pół roku tak przeżuwam, no i wiecie co odczuwam? - To, żem dupek jest żołędny!
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Gdy dużo żołędzi zje człek na śniadanie tyłek strasznie swędzi i w kiszkach jest granie.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 To żołędzi granie coś mnie niepokoi... Czy po nich na przykład organ dobrze stroi?
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Tutaj trza podkręcić tam podregulować żeby tylko organ nie zaczął szwankować.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 By jednak za bardzo nie przeginać pały, to niewieście rączki pewnie by się zdały?
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A to wszystko przez żołędzie i cóż teraz z pałą będzie? czy da się ją uratować trzeba w ziemi zadołować opuchlizna z pały zejdzie.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Ale, czy dołować pałę, czy żołędzie? Choć na dobrą sprawę... wszystko jedno będzie.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Z żołędzi dęby wyrosną a pała zakwitnie wiosną.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Lecz, czy z tej sadzonki też wyrosną członki? Mam nadzieję, że nie, bo od pań całe dnie aż by się roiło, jak kiedyś od stonki.
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Gdyby od pań się zaroiło czyż nie byłoby przemiło wkoło nas by wciąż chodziły zimne drinki przynosiły czy by nam się to znudziło?
BlaCha Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Milcz szaleńcze, nie ma granic w zawiętości tych kochanic. Gdy ich wiele a tyś sam grosza za twoj łeb nie dam.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A ja tam nie mówię nie... niechby były i zawzięte ale gdzie ich szukać, gdzie? co ładniejsze, to zajęte!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Propozycję mam szaleńczą ale zgodę miej od żony to we dwójkę założymy wychów panien – przyśpieszony. Były kiedyś takie szkoły w rok dwie klasy się trzaskało to i u nas by dziewczynom lat podwójnie przybywało. A tym zgrabnym i zdolniejszym z drożdży by się dało dietę i bez łaski za lat parę miałbyś swoją cud kobietę.
Duilla Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja me Cudo już posiadam za innymi nie przepadam.
HAYQ Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł Twój szatański iście, lecz się z myślą ową zżymam - próbowałem jej coś mgliście… dziś tłumaczyć, jednak imam, że wstrząśnięta moja „duszka”, wcale faktem tym nie była i słdziutko mi do uszka tak szepnęła (lub stwierdziła): - Proszę bardzo, leć kochanie, tylko szybko… ćwicz przysiady, bo ciekawam, kto śniadanie ci przyrządzi i obiady. Kto potrzyma cię za… rękę, gdyś jest chory lub przybity, niech ktoś inny ma udrękę, gdy masz „pomysł znakomity!!!.” Leć szybciutko… i pamiętaj… furtka na noc jest zamknięta, więc weź sweter, kalesony, byś przypadkiem swojej żony nocą czymś nie niepokoił, a swe rany tam wygoił, skąd żeś przyszedł niewdzięcznikuuuuu… Czy mam dalej opowiadać? Nieeee, oszczędzę Ci tych scen. Ale… czemu nie nie pogadać… Pomysł piękny… niczym sen.
BlaCha Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 U mnie żony jeszcze brak i nie będzie takich drak, więc rozważam taką opcję wzbudzającą wnet emocje. Panny młode wychowywać sprawa prosta się wydaje, zobaczymy jak w praktyce i czy któryś się nadaje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Jeśliś w kawalerskim stanie to tym bardziej drogi panie przekuj w czyny pomysł ów i rozpocznij panien chów.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł Twój szatański iście, lecz się z myślą ową zżymam - próbowałem jej coś mgliście… dziś tłumaczyć, jednak imam, że wstrząśnięta moja „duszka”, wcale faktem tym nie była i słdziutko mi do uszka tak szepnęła (lub stwierdziła): - Proszę bardzo, leć kochanie, tylko szybko… ćwicz przysiady, bo ciekawam, kto śniadanie ci przyrządzi i obiady. Kto potrzyma cię za… rękę, gdyś jest chory lub przybity, niech ktoś inny ma udrękę, gdy masz „pomysł znakomity!!!.” Leć szybciutko… i pamiętaj… furtka na noc jest zamknięta, więc weź sweter, kalesony, byś przypadkiem swojej żony nocą czymś nie niepokoił, a swe rany tam wygoił, skąd żeś przyszedł niewdzięcznikuuuuu… Czy mam dalej opowiadać? Nieeee, oszczędzę Ci tych scen. Ale… czemu nie nie pogadać… Pomysł piękny… niczym sen. Byłeś niczym awangarda i Ci za to wielka chwała a i u mnie jest to samo, żona wsparcia mi nie dała. U mnie było nawet gorzej bo małżonka rzekła krótko - ja ci nawet nie pozwalam byś oglądał się za młódką. Stary pryk a harce w głowie i pomysły urojone, chcesz miłości, proszę bardzo kochaj, kochaj … swoją żonę. Sił zabrakło do sprzeciwu więc potulny jak baranek kocham, kocham moją żonę i to według jej zachcianek.
Rekomendowane odpowiedzi