Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ... Arkadiusz Nieśmiertelny? swego czasu na forum była osoba o takim niku, ale dawno go już nie widziałam :/
taka marysia Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 skończyła się jego licencja na nieśmiertelność^^
Patryk_Nikodem Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buahahaha
Jerzy Rybak Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 publikuje w dziale Z jako ''Ivonne'' I.W.
Espena_Sway Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, z czego pamiętam miał lepsze wiersze niż owa Pani :]
taka marysia Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buahahaha no co? jak sama nazwa wskazuje
Waldemar Talar Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko na pewno jeszcze się pokarze na tym forum tylko może chwilowo coś mu wypadło, przecież różnie w życiu bywa ,więc czekaj cierpliwie bo poezja jest jak magnez i kto raz jej zasmakował zawsze nawet po czasie do niej wraca. Trzymam za to kciuki Waldemar
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Wiele ników zaginęło ,ale jest wiele nowych. Czy ktoś wie coś np.o macte poema?
Beenie M Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 zaginionych mamy więcej np. gdzie się podział Bartosz Wojciechowski?
Espena_Sway Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, pamiętam go. pisał dobre wiersze, ale nie był długo na forum. co innego Arek; był już tutaj jak pierwszy 'wiersz' wleiłam :]
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nad nieobecnością Bartka też się od jakiegoś czasu zastanawiam. Pisał ciekawe, klasyczne wiersze, a poza tym był moim wiernym komentatorem :D. Owszem, zaginionych jest wiele osób, ale trzeba też zauważyć, że w czasie ich nieobecności, wielu dotychczasowych grafomanów stało się niezłymi poetami. Aczkolwiek faktycznie niektórych osób brakuje, a zwłaszcza ich wierszy. Pzdr.
Marlett Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja myślę, że Bartek W.dalej tu jest:)))
Rekomendowane odpowiedzi