Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Otwieram klikając w sam środek. Wydajesz się odwrócony; jak róg starego zdjęcia. Zaproszenie do zabawy w kadrowanie negatywów z możliwością ich późniejszego spozytywowania. Pamiętaj, zawsze możesz poprawić jakość bez obwiniania innych. To, że spotykasz fotografów z niedoborem pikseli dowodzi jedynie o wyższości formy nad treścią. W naszych stawach wywoływanie odbywa się metodą tradycyjną z naciskiem na prostopadłe barwy. Oddalamy wodę przybliżając tablicę Mendelejewa. W drugim rogu ikona kosz?
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak mam rozumieć ten komentarz :> pozytywnie ;)
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn udany eksperyment?
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak mam rozumieć ten komentarz :> pozytywnie ;) Pozytywnie, bardzo.
były__premier Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 W naszych stawach wywoływanie odbywa się metodą tradycyjną z naciskiem na prostopadłe barwy gdyby nie to co wyżej, byłoby całkiem dobrze. no i zabrakło pomysłu na puentę, imho, imho ;) pozdry
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co jest złego w tym zdaniu Panie Millerze? puenta akurat przemyślana, mimo wszystko :P serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak mam rozumieć ten komentarz :> pozytywnie ;) Pozytywnie, bardzo. dziękuję za, pozdrawiam Espena :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 no cóż ja mogę... podoba się... nawet bardzo:) kusik :D =* /panicz
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej Paniczu, cieszy mnie to bardzo zresztą wiesz dlaczego :P P.S. dzięki za kusika :P ja odpowiem dziubkiem :* Karolcia :)
były__premier Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co jest złego w tym zdaniu Panie Millerze? puenta akurat przemyślana, mimo wszystko :P serdecznie Espena :) prostopadłe barwy? no weź!:P coda za słaba, a ta co jest, to tylko efekciarski myk! ;)
Espena_Sway Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogą być prostopadle nakładane :P tu się nie zgadzam :)
były__premier Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 może i mogą, a te stawy dotyczą czego? stawy kolanowe? stawy rybne? i to wywoływanie!!??dziwna strofa, nic nie mówi, jedynie efekciarska i nic wiecej! sorry.
John_Maria_S. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja mam dużo pikseli, dlatego wolę treść nad formą.I owa bardzo mi się podoba. Pozdr. p.s.Ale pytanie zadane przez byłego premiera (nie wiem którego) dotyczące tego zdania...też mnie nurtuje.
Espena_Sway Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stawy ze ściekami w których jest dużo różnych świństw. mówi się potocznie, że jest w nich cała tablica Mendelejewa i w takim czymś można by wywoływać zdjęcia.
Espena_Sway Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jurku, dziękuję za pozytywa :) zwrotkę wytłumczyłam powyżej :P serdecznie Espena :)
John_Maria_S. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Dzięki bardzo....proste, ale najtrudniej wpada się na rzeczy proste.::))
bajka-bajka Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 cos w tym jest.....i choc nie koniecznie z mojej beczki...tresc zostawiam, ale nad forma to bym sie jeszcze zastanowila.......pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi