Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Mi się dobrze po prostu słucha takiej poezji śpiewanej. Natomiast obrazy ...  pan łudząco podobny do Aleksandra byłego prezydenta :)  Wszystkiego najlepszego Sylwestrze

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Nata_Kruk Nie przywiązuję już do tego wagi. Chciałbym w życiu jedynie całkowitego odosobnienia z dala od cywilizacji i ciszy. Niestety straciłem już i na to nadzieję. Na szczęście mam to miejsce na cmentarzu. I to głównie nad swoim przyszłym grobem spędzam najwięcej wolnego czasu. Chociaż tam mam spokój.
    • @KOBIETA   Mam serce dla Ciebie, czyste jak strumień, prawdziwe oblicze, inaczej nie umiem.   Mam serce dla Ciebie, a Ty w nim aortą, choć myśli nas zwiodą, Ty myślą przewodnią.   Mam serce dla Ciebie, Twój włos w moim oku, jest ciszą po burzy i świtem po zmroku   Mam serce dla Ciebie i strach dla przepaści, a most rąk naszych, jest dosytem, w garści.
    • @FaLcorN       Zamykając oczy skrywam pod powieką zmysłowe pragnienia namiętnością krwi,  niespokojne myśli przywołują Ciebie  coś się we mnie zmienia, lekko lśni.  W czułych obietnicach odnajduję ciepło  w pieszczotliwych dłoniach odzyskuję wdech tęsknotą bliskości tracę kruchą pewność czy to rzeczywistość czy już sen.? W samotności nocy byłam zagubiona szeptów słodkim słowem osuszyłeś łzy, opiekuńczym gestem chronisz mnie w ramionach nie chcę przebudzenia, pragnę śnić.!   
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... w Twoim przypadku, to już bardzo dużo.. posiadasz.. ale to na pewno nie jest tzw. życiowy komplecik, chociaż są pewnie tacy, którym to wystarcza. Dłuuugi wiersz, ale.. trzeba do końca.. gdzie powiało smutkiem. Pozdrawiam i ślę.. :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...