Magda Rosa Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 rozsypane ziarna wytrącone z równowagi dłoni na pustyni zabrakło piasku nie bawią uczucia zakurzone półki dzieciństwa niemi świadkowie młodości zamykamy tamte chwile w ciasnej komórce niech się duszą własnym oddechem
Olesia Apropos Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 tytuł genialny, genialny..!!! niektórzy faceci lubią ciasne a wierszyk mi się nie podoba, za dużo już tych żalów, pustyń, serc i zakurzonych uczuć w "poezji" gdyby to był debiut, to co innego, ale po ponad 20 wierszach oczekuje się czegoś więcej pozdr/o.
Magda Rosa Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzięki! Chociaż tytuł;-) Wróciłam do jednego z pierwszych i trochę pozmieniałam. Tylko zakończenie zostało. Nie spodziewam sie wiele, bo przecież podobno "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki". Ale czułam, ze powinnam coś z nim zrobić. Próbowalam raz jeszcze... Pozdrawiam MR
51fu Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 rzeczywiście niezły tytuł. reszta raczej średnia, nic odkrywczego. trochę taki natchniony tekst.
zak stanisława Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 rozsypane ziarna wytrącone z dłoni na pustyni zabrakło piasku * nie bawią uczucia zakurzone półki dzieciństwa świadkowie młodości zamykamy tamte chwile w ciasnej komórce niech się duszą co ty na to?
Magda Rosa Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Może i tak... Skubnę troszkę sobie;-) dziękuję! Nie jest to nowy wiersz, wiec jakoś nie mam wyrzutów sumienia, że nie jest do końca taki, jakbym chciała. Ale myślę, ze chociaż trochę go uratowałam:-) Jeszcze raz dzięki! Pozdrawiam cieplutko MR
Rekomendowane odpowiedzi