Tommy Vertigo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Chłopczyku... tak przykro, ni mnie ni więcej Że ludzkie spojrzenie nie sięga głęboko Może pierwiosnek? nadzieja na jutro Daj spokój, jak kamień w okowach kwiatów Być może pośpiesznym tu przyjechałeś Miast kulić się w swojej gorącej jamie?... Zbyt wczesny to czas by uznać i lubić Przez los nie całkiem uformowanych I nie ryj na ścianach swych spazmów bólu Twój ANAI`KH naprawdę nic nie da kochany Było się znaleźć w dwudziestym pierwszym To prawda-zawsze znienawidzony Ale przynajmniej nie na głos wyśmiany...
Tommy Vertigo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Proszę wytykać moje błędy;) Będe wniebowzięty:D
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 W ostatnim wersie chyba powinno być "wyśmiany". Logiczniej pasuje do "znienawidzony I w pierwszym wersie - chyba literówka... a może tu się mylę... i to jest celowe? "ni mnie ni więcej" Pozdrawiam
Tommy Vertigo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Więc tak;) Jeśli chodzi o pierwsze to literówka, powinno być "wyśmiany"(dzięki za spostrzegawczość;)) Co do drugiego to zabieg celowy:) Dziękuje serdecznie i również pozdrawiam;)
Rekomendowane odpowiedzi