Miejskie odrosty
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Hiala 894
Czy było fajnie ?
Zbędne słowa.
Dziś brak Wierności
przyznaj prawdzie.
Łatwiej od nowa
leczyć ranę
By znów, ponownie
było ładnie.0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
@Domysły Monika Jak najbardziej byłbym przeciwnikiem i jak mawiał Roman Dmowski - najważniejsza jest praca od samych podstaw, który zresztą był w początkowej fazie własnej twórczości pisarskiej antyklerykałem, poza tym: kto pierwszy zaczął świętować rocznicę Powstania Warszawskiego? Jak to pani sobie wyobraża? Ma pani broń palną? Ma pani zaopatrzenie? Ma pani wsparcie ze strony wojska? Nie, nie pozwolę na to, aby świadoma mniejszość polskiej inteligencji była tanią siłą roboczą i bezmyślnym mięsem armatnim, a nawet jeśli: to niech do ewentualnego powstania pierwsi pójdą ci, którzy tego jak najbardziej pragną - politycy, kler i wszelkiej maści święte lenie, proste i logiczne? Łukasz Jasiński -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Piękne są te ogrody zapomniane…jak u ks Helera w opisach….wróciłam kilka dni temu z takiego zaczarowanego miejsc i tylko „ notatki” moje fruwają” co póki”-:)..pozbieram i uporządkuję…tylko może już inna zieleń będzie i słońce zmieni kolory..nie wiem?!Dobrego zatem..i twórczego namZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez jaś · Opublikowano
@violettaidę teraz z plecakiem i .....jaka piękna żmija. Ma ponad metr długościZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jestem facetem sentymentalnym....
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne