rajs Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 W rozkosznej pozie pragnę być zastana gdy nie wiem kto wejdzie a kto tylko podejrzy. Pierwszy raz tyle słów zmieściło się w jednym oku. Opisana garścią rozrzuconych po sobie, lecz przyzwoitych wyrazów, niby niepozornie płonę w dyskretnym dla światła pokoju. Dzielę się czerwienią z zapchanym kwiatami wazonem.
marcin krüger Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 na chwilę podpatrzyłem... ogólnie ok... ciekawe rozwinięcie tematu, ja bym zmienił zakończenie pozdrawiam
apsik Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 interesujące, gratuluję! Z niecierpliwością czekam na kolejne wiersze!
Fagot Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Miły i ciekawy wiersz, jestem na + Pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto było przeczytać , co przez dziurkę widać pozdrawiam Waldemar.
Rekomendowane odpowiedzi