deli s Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 wieżowce cieni odsłaniają prawdę tego co się stanie a reflerktory oczu oślepiają nienawiścią złowróżbne wydarzenia i nikt nie wchodzi nikt nie wychodzi obok pulsujące dzieci zlewają się z martwą ziemią pod jej powierzchnią toczą się rozmowy nieskończone 2007.01.15
były__premier Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 chciałbym mieć pulsującą żonę ;) text bardzo zły.
deli s Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 po komentarzu widać, że zero chęci zrozumienia przemawia.
były__premier Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oceniam tekst a nie treść, dla mnie bardzo zły, niestety. w resztę nie wnikam bo może nie warto?
były__premier Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oceniam tekst a nie treść, dla mnie bardzo zły, niestety. w resztę nie wnikam bo może nie warto?
Antoni Slawbicki Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 jeśli idzie o treść, to nic nie rozumiem
deli s Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oceniam tekst a nie treść, dla mnie bardzo zły, niestety. w resztę nie wnikam bo może nie warto? słowo w komentarzu donosi się do treści,jeśli zły(niby formą) to dlaczego przykład( postać eliptyczna) .w resztę można wniknąć, jak sie chce i jak się może, a warto czy nie to sprawa odbierającego, bądz nie.
zak stanisława Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 a reflerktory oczu----be! oślepiają nienawiścią złowróżbne wydarzenia tylko tu mnie razi... pozdr, es
Rekomendowane odpowiedzi