Duilla Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Byłem ci raz raz w Next-cie kupić sobie spodnie. Wyszło mi w kontekście, że w nich niewygodnie. Teraz mam dylemat ogromnej natury czy mam kupić spodnie z krokodylej skóry? Niech tam, jeszcze dam ja sobie na wstrzymanie i poczekam trochę może będą tanie. Jak myślicie Mili, co mam teraz robić? Bym nie musiał potem z gołą d...ą chodzić. DZIĘKUJĘ ZA RADY WŁOŻĘ DO SZUFLADY.
Beenie M Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 a czy nie wygodniej będzie Ci bez spodni może torbę spakuj i leć do Iraku tam suknię przywdziejesz aż do ziemi długą będziesz mógł w niej śmigać nawet z gołą d..ą
Duilla Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Boję się Iraku,tam się wojna toczy i bez spodni można dostać kulą między oczy. Zresztą dużo piasku na ulicach mają i te ziarnka w goły tyłek ostro się wbijają. Dziękuję za radę indiańskim zwyczajem i z numerem pierwszym ona u mnie staje.
zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Nie chcesz drogich spodni, włóż sukienkę, będziesz modny. Powie dziecko do kolegi: - fajne mamy mam, mój drogi.
Duilla Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Raczej nie gustuję w związkach typu "homo" i nie dam się na to skusić z góry to wiadomo. Za propozycję ślicznie dziękuję ale się do niej nie zastosuje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nie chcesz spodni ni sukienki idź więc chłopie do stajenki tam zbyteczne jest ubranie bo się nago leży w sianie.
Duilla Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ale ja chcę mieć te spodnie bo mi bez nich niewygodni a tu wicher jak nie srunie jeszcze mi coś tam odfrunie no i co ja wtedy zrobię będę chodził taki sobie? więc już chyba odżałuję spodnie w sklepie pokupuje jeśli będą uwierały a poszerzyć by się dały jakoś w nich tam się przemęcze a co dalej to nie ręcze za Twą radę piękne dzięki lecz nie mogę moje wdzięki w stajnii dać żeby widniały konie z zazdrości by zzieleniały.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Chcesz się z koniem porównywać? Gościu, zacznij na wsi bywać! Szybko wtedy zmienisz zdanie Gdy nastąpi porównanie. Bowiem człowiek mało który Może z koniem iść w konkury.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Porównania się nie boję koni różne są pokroje są hucuły, są morgany przewalskiego i tarpany a ja z Arabami bywam i coś mam z nich nie ukrywam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Lecz dylemat wciąż istnieje bowiem nie wiem co się dzieje oraz jakie właściwości męskość czy to coś z szybkości bo araby z tego słyną że jak strzała w biegu płyną.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie o męskość, nie o szybkość a o wytrzymałość chodzi i do tego jeszcze gibkość u mnie to się wszystko godzi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Gibki jest też gibon, jest i wytrzymały. Ja w TV widziałem, po drzewach skakały.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dawno tak się nie uśmiałem dreszcze wstrząsły moim ciałem już o życie me się bałem kiedy wiersz ten przeczytałem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Pewnie śmiałeś się z gibbonka, że po drzewach się on błąka lecz on na to nic nie wskóra taka jego jest natura.
Duilla Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wiem ja o tym przecie czytałem w gazecie że i u szympansa też jest na to szansa ale tylko w lecie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Małpy skaczą w małpim gaju ludzie kiedy są na haju a ja skaczę dziś z radością bo co stało w gardle kością wyleciało mi w tramwaju.
Duilla Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Grunt, że to nie była szczęka Bo bez szczęki jest udręka Nie rozdrobni tego ręka Dla języka straszna męka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzięki bogu zęby zdrowe więc czy włoskie czy laskowe gdy się dziadek zawieruszy jeszcze się zębami skruszy.
Duilla Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dlaczego kości jadasz? może smak i twardość badasz? to niedobre dla człowieka bo po kościach z deka szczeka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Lubię ogryźć sobie kostkę albo dużej ryby ostkę przy nich mięsko najsmaczniejsze a w tym wszystkim najdziwniejsze, że to biorę za drobnostkę.
Rekomendowane odpowiedzi