Judyt Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 dłońmi wstrzymujesz dłonie ucieka ciepło ciała cała oniemiała dotyk cienkim włosem decyzji nie darem będzie echa muśnięciem czy dłużej 6.01.07r.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ups. Nie to miejsce, nie ten czas. Jak bym już gzieś to czytał. No tak w Warsztacie. O i autor ten sam. Moim skromnym zdaniem na poprzednim forum było lepsze miejsce dla niego. Ja osobiście wrzucam tu tylko jakieś starocie z którymi nie wiem co począć. Pozdrawiam Piotr
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 :) Dziękuję Piotrze- tak ten sam autor, inne miejsce, już nie wiem gdzie wrzucać(?!), lecz dziękuję za odwiedziny, ups.. pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Warsztat, a potem P. A ten szczególnie. I ja również.
Judyt Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zatem do dzieła! apropos- już tam był kiedyś:)
Rekomendowane odpowiedzi