Wioletta_Buller Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 zaskoczenie? było zanim stało się słowem nie śmię w to wątpić, lecz jesteś nieco jak ja jak to możliwe - powiedz myślami uciekam, nie tknęłam talerza za mną to, przede mną - się dzieje wystarczy, że mknę, real to nie racja nie tędy, nie tutaj - do ciebie? boleśnie, boleśniej, nie wierzę znów ty, po co jesteś? - zamierzam... nadcenność w mowach, beztroskość chwilowa odszedłeś? na moment, króciutko, już kurtka z daleka znów jesteś - bliskością, czułością wsród słowa...
Tali Maciej Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jedyne co mi się podobało, to w miare ciekawy rytm, czytało się jakby z przerwami na oddech w momentach kiedy padały akcenty ale dużo zastrzeżeń oj dużo pozdrawiam pozdrawiam
Jaro Sław Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 trochę tkliwych niedopowiedzeń, dużo sugestji, trochę gry słownej i rytm.... Jarowi sie jak najbardziej podoba. Za dużo "nie"? nie, "nie" pełni funkcje rytmiczną Masło maślane? - też nie, gra słowna..... rymowana pointa - nieźle wyakcentowana.... Bardzo źle? o....nie, zupełnie, zupełnie nie....... Po prostu jeszcze jeden wiersz, który zamiast sterylności formy, bawi się słowem.... Po prostu..... i dość błyskotliwie....
Wioletta_Buller Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 dzięki za opinie. wiersz w ten sposób napisany celowo, z resztą uważam, ze tytuł mówi sam za siebie. gra słowna - oczywiscie jak najbardziej :). pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi