Sebastian_Pietrzak Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Lato ze snu pałeczki cynamonowe starte na dzień zasłonki z widokiem na jezioro w sepii sok z nektarynek rozlany po stole gołąbki w porannych piosenkach o nadziei i jej pupa o zapachu orzeszków
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Cokolwiek chciałeś zrobić z tego wiersza pisząc o "jej pupie" nie wyszło ci. Wiem, że niektórzy stawiają na szokowanie odbiorcy, jednak tacy autorzy jak np. M. Krzywak mają to we krwi, a co ważniejsze robią to właściwie, w twoim przypadku faktycznie jest jakaś krew.... o kurcze podajcie mi chusteczki. pozdrawiam bo pamiętam twoje dobre wiersze Sebastianie, czekam na następny.
Oxyvia Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ale to chyba nie jest o pupie Dr-a Oyeya? Co, Sebastianie?...
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 nie, może oyey myśli że wszystko co gówniane to ma związek z nim, tu się pomylił ten tekst akurat o kim innym
wesoły grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 zgrabny tytuł nic poza tym słabiutki wiersz pupa o zapachu orzeszków - lepiej nie mówić ..
Dorma Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kiepsko jak zawsze. Nie lubie Twoich wierszy, choć może kilka mi sie podobało. Tu nieudany zabieg zaskoczenia czytelnika zakończeniem ( choć zaraz pewnie powiesz, że to nie miało wcale zaskakiwać)Jestem zwolenniczką zastepowania dosłownie brzmiących słów metaforyką by opisać orzechy jej pośladków :) Mimo wszystko życze powodzenia
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 miało zaskakiwać jak nie lubisz to już nie polubisz Pozdrawiam
żygająca panna młoda Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Komentarz został usunięty
Rekomendowane odpowiedzi