Onomatopeja Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 trzepoczą pocałunki zamknięte w moich dłoniach atłasem Twojego ciała rozgrzeszona wygięła się w podkowę wypieszczona dusza
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Bogowie przenieście mnie w przeszłość i zabijcie jeśli kiedykolwiek będę chciał to przeczytać....
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie także - poproszę z ukłonikiem i pozdrówką MN
Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 dlaczego od razu tu? :) pozdrawiam ciepło
wesoły grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 jak dla mnie super nie znają się nie przejmuj się zostań z nami czekam na następne perełki chciałem nawet wybrać z tejże perełki ulubiony fragment ale to liryczny niesamowity monolit
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dlaczego 'dusza wypieszczona"? i 'dlaczego wygięła się w podkowę"? jak dla mnie za dużo sentymentalizmu i irracjonalizmu... może to tak jest; kobiety pragną c z e g o ś subtelnego, faceci c z e g o ś mocniejszego... gdyby ten wiersz trafił w moje ręce przed jego tutejszą publikacją, zrobiłbym z niego wyśmienity, mięsisty gulasz w sosie z krwi ludzkiej, bez żadnych dusz;) Pozdr
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi kolego! wszyscy o tym wiedzą nie można słuchać wesołego (hehehe)
żygająca panna młoda Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Komentarz został usunięty
Rekomendowane odpowiedzi