M._Krzywak Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 wybacz zaropiałą zimę i zdechłego ptaka na parapecie nie ja sprawiłem że deszcz zmywa makijaż twarz i całą resztę nigdy nie miałem zamiaru cię karać to tylko ta fatalna pogoda ten szary bożek łapie za krocze a konto puste jak realizacja kiedy bije to tylko po to żeby zapomnieć zapomnieć o tym dlaczego bije
zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 he he, dobry, jak pełne konto, mimo że puste.... noworocznie Michale, ES
M._Krzywak Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Stasiu - mam podobne konto, co podmiot :) i e - zlikwidowałem zupelnie problem - a jak piszesz, że "dobry" - to jest dobry. Dzięki i pozdrawiam.
Niewierny Tomasz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Może zamista "nie ja sprawiłem" po prostu napisać "nie moja wina" "nigdy nie miałem zamiaru cię karać to tylko ta beznadziejna pogoda" tu bym jakoś inaczej sformułował to z tym karaniem i może jakaś zmiana słowa "beznadziejna" na jakieś inne więcej znaczące. Podoba się ogółem. Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wie pan, że "nie moja wina" była pierwotnie i wymieniłem ją, bo tyle już "moich win" zostaje napisane, że chyba się wypisało. Za to drugie spostrzeżenie jest znaczące - postawił mnie pan przed świetnym dylematem. Jeżeli zmienic na coś bardziej znaczącego - może "okrutna"? do pomyślenia. dzięki i pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Puste konto i tak lepsze od debetu. Nigdy nie jest tak źle, by nie migło być gorzej:)) ''beznadziejna'' - nie widać nadziei, ''okrutna''- chyba lepsza,można ją przeczekać. PozdrawiaM.
kyo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 makijaż i całą resztę twarzy może tak będzie lepiej? niezła impresyjka, podoba się. pije-bije ;) pozdro.
M._Krzywak Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Myśle o "fatalnej"... Ok, wypuszcze wierszydło, jak dobre. Dzięki i pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 wybacz zaropiałą zimę i zdechłego ptaka na parapecie nie ja sprawiłem że deszcz zmywa makijaż twarz i całą resztę nigdy nie miałem zamiaru cię karać tylko beznadziejna pogoda ten szary bożek łapie za krocze a konto puste jak realizacja kiedy bije to tylko po to żeby zapomnieć zapomnieć dlaczego bije Michale podszepty. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 a konto puste jak realizacja - zawsze muszę ucapić się jakiejś myśli w wierszu, żeby zapamiętać całość. W tym - jest to chyba ten fragment. Świetny wiersz, bardzo prawdziwy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi