'Ivonne' I.W. Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dla nich wkładać nowe stroje Muzyką sycić uszy do zapomnienia Szeptać czule do niesłyszenia Czuć powiew wiatru we włosach Czerwieni ust nadawać słodki smak Spoglądać jasno Niepotrzebnie! Lepiej odsunąć złudzenia... Nie pragnąć Porzucić marzenia I trwać...
'Ivonne' I.W. Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skrajnie wyczerpujący komentarz :)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proponuję odwrócić zawartość do góry dnem... :)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście da się zauważyć, że jest Pan „Doktorem” od spraw fizjologicznych i nad takowymi rozważa... Hmm, osobiście nigdy bym nie skorzystała z usług takiego specjalisty;)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, jakby to Pani wyjaśnić w prosty sposób... Hmmm... hmmm... Może tak: W Warsztacie umieszczamy utwory, które nie są dopracowane – nieskończone, prawda? Wiersze, które zamieszczam nie potrzebują dokańczania itp. Oczywiście, gdyby się uprzeć, to można wprowadzać zmiany i ulepszenia w nieskończoność, tylko, po co?? Chyba jedynie ku Waszej uciesze;)
Olesia Apropos Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 sorry, dłużej tego nie zniosę totalne nic dno żenada gówno jest to spierdolone na maksa tak jak cała pani twórczość jest to wstrętne i obrzydliwe zaglądam do pani zwykle kiedy mam zły humor albo kiedy chce mi się rzygać, a nie mogę, bo się jakoś nie da nie muszę wtedy wkładać palców do gardła
Mari Paz Jimenez Luque Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tak, zupełnie niepotrzebnie :/
wesoły grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu! Apeluję do Ciebie! Damie nie przystoi! :]
'Ivonne' I.W. Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu! Apeluję do Ciebie! Damie nie przystoi! :] Heh, wszak gdyby to byla dama, nie wyrazalaby sie w ten sposob... godny pozalowania ;)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu! Apeluję do Ciebie! Damie nie przystoi! :] Heh, wszak gdyby to byla dama, nie wyrazalaby sie w ten sposob... godny pozalowania ;) damy zazwyczaj dzielą się na damy i na nie damy godna pożałowania to jesteś ty, aż mnie mdli a ty Kamilku nie udawaj, że cię to nie kręci;p buziak
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heh, wszak gdyby to byla dama, nie wyrazalaby sie w ten sposob... godny pozalowania ;) damy zazwyczaj dzielą się na damy i na nie damy godna pożałowania to jesteś ty, aż mnie mdli a ty Kamilku nie udawaj, że cię to nie kręci;p buziak wiesz młoda - masz szczęście, że administrator tu nie zagląda, bo powinnaś polecieć daleko za te teksty; zabawa zabawą, ale nie jesteś tu sama, żeby urządzać klinikę dla potrzebujących womitować co pół godziny - potepiam ten występ, fuj - jest wiele sposobów by wyrazić dezaprobatę wobec tego, co autorka nazywa tu wierszem, sądziłem, że studenci polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego to potrafią, widać - jeszcze nie na pierwszym roku ;P b
Espena_Sway Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaa, Olesiu ostro pojechałaś :) cóż, z przykrością stwierdzam, że jak na razie żadnego progresu w Pani twórczości nie zauważyłam :/ pozdrawiam Espena :)
Olesia Apropos Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na razie...
Olesia Apropos Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1. gdyby mod tu zaglądał, ja nie musiałabym tego pisać 2. również potępiam 3. a propos sposobów - oto jeden z nich
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 zamknij Ivonne tę szafę i "dla nich" nic nie zakładaj bo strzelasz taką gafę że do M jak miłość się nie nada kiedy ktoś z szafy- Jajć! - zawoła a Ty przed szafą całkiem ... z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. to tylko żart, ma oże ktoś jeszcze jakąś historyjkę w zanadżu? Ivonne - sorka, ale nie mogłem się powstrzymać
Espena_Sway Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na razie... dzięki za wytknięcie literówki :) i się wydało, że Espena nie jest wzrokowcem :/.
Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czy tu poszaleli wszyscy? :) Czy szczęścia brakuje w życiu? :)
Rekomendowane odpowiedzi