Jego Alter Ego Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 wiem, że można to zrobić na wiele sposobów* ty jak zwykle - na swój własny worek za oknem już nie działa na gołębie - mają zlot u ciebie na parapecie podobno był uśmiech wiem siliłaś się na niego jak wtedy gdy nie chciałam kupić ci połówki (łańcuszek jest w kuchni twoja treska w łazience ciocia pożyczy ci buty) i ta garsonka szyta na miarę jak na ironię podobno był uśmiech to nic że wymuszonypętlą prowizoryczną*Danusi ---------------------------------------------------------------------- *wyróżnione fragmenty pochodzą z wiersza Izabeli Fietkiewicz-Paszek
Jerzy Rybak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 niestety, w powyższym wierszyku podobają mi się jedynie wyróżnione fragmenty. Pani chyba ostatnio jest niezbyt płodna, prawda? weny i sexu w nowym roku życzę /j
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no może nie powinnam żegnać babci na forum,ale po takim od niej noworocznym prezencie przeszla mi ochota na wene i seks tym bardziej dziekuje za komentarz, wyroznione fragmenty to akurat slowa jakich mi braklo a uparcie siedzialy mi w glowie, wiec prosze o wyrozumialosc zycze by wena nie opuszczala m.
M._Krzywak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A ja mam złoty środek - usunąc zaimeczki (które się zupełnie niepotrzebnie namnożyły). A wiersz? - czytałem na pewno o wiele gorsze. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 dla mnie jest przyzwoicie, choć miejscami można odchudzić. *** wiem, że można to zrobić na wiele sposobów* ty jak zwykle - na swój własny worek za oknem już nie działa gołębie mają zlot na parapecie podobno był uśmiech wiem siliłaś się na niego (łańcuszek w kuchni treska w łazience buty ciocia pożyczy) i ta garsonka szyta na miarę jak na ironię podobno był uśmiech wymuszony pętlą prowizoryczną* *** tyle ode mnie. sedecznie Espena :)
pathe Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 pozdr i wszystkiego lepszego w nowym rku.chciałabym Ciebie czytać częściej
Rekomendowane odpowiedzi