Szarlatan Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 frywolnie łechtałem jej próżność próbując nawiązać dialog ciał - ach te twoje oczy ze skłonnością do niejednego grzechu - boże wybacz! chcę kosztować z twoich ust nielotny feromon sygnalizujący pożądanie! chodźmy na tory - dam urwać sobie nogę i może inne członki aby nie rozchylać ci białych ud przy każdym spojrzeniu na smukłą spódnicę - jestem przeklęty! przeklęty po trzykroć (nabrzmiałe sutki zarysowały się pod bluzką i w blaskach jutrzenki rozbłysły pięcioramienną gwiazdą) jednak chodźmy za naporem zmysłowości moja ty różo - wyrastająca z cierni Chrystusa! po czym założyłem reżyserski beret (jakiś znaleziony w szafie) i powiedziałem - natomiast w tej scenie skarbie namiętnie mnie pocałujesz i beret poszedł w kąt moje usta ułożyły się w dzióbek a miś znaleziony w opakowaniu herbaty saga złożył na nich filmowy pocałunek - półprzytomny rzuciłem "cięcie" kłamiąc że miś wykazał za mało ekspresji nie pamiętam już ile taśmy zużyliśmy w tej scenie bo film mi się urwał - mama zapaliła światło
Eliphas Lévi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Czy tutaj miało być pożądanie? Jeśli tak to jest jego spatrzona namiastka... tylko to... Ten wiersz jakby trochę grafo, spojrzę na inne... Pozdrawiam EL
Klaus Kalarus Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm..
Messalin_Nagietka Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 pzwól, że przemulczę z ukłonikiem i pozdróką MN
Rekomendowane odpowiedzi