Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Lęk karmą twą widzę Karma twa zgubna Tym dziełem się szczycę I twym dziełom równam Równam? Choć żle się cofać Ja! Ten co jak bagnet chłopak Co jak przywódca na przedzie I choć o tym nie wiecie... Szkoda mi liter na ta z lękiem sprzeczke SAJMON
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Była Lilianna jest i Justyna bo taką samą śpiewkę zaczyna że niby lady a jest chłopakiem - ja biorę rozbrat z tym obojnakiem.
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tak sie składa że ja, czyli Justyna pisze wiersze a Szymon limeryki tylko przypadkiem na moim koncie, wiec obojnakiem nie jestem Henryku.
zak stanisława Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Justyna end SZymon dwa w jednym stali justyna na wierszach a Szymon z oddali lime ryki tworzył czy po tworzył?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawa wyjaśniona więc na boczne tory kieruję domysły waśnie oraz spory.
Rekomendowane odpowiedzi