Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Arsis to się pokruszysz i będzie heca:) a może jesteś pokryty puchem? :) taki elektryzujący miś:)  
    • @violetta jak wejdę do rzeki, to jeszcze większa zeżre mnie rdza... 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ano, będzie trzeba popić ziołową herbatką.   Pozdrawiam :)   Etyka, to dobre słowo nawet początkowo tam było razem ze słowem emisja i... a może pytasz o tytuł? O, to bardzo proste, bardzo na czasie. Siak czy nie siak, po co miałbyś/łabyś mnie rozgoryczać?   Pozdrawiam :)   Nie lubię pisać takich wierszy, ale czasami trudno jest przejść obojętnie obok jakiegoś zjawiska/zdarzenia.   Pozdrawiam :)   Mój "mały" sprzeciw... do tego jest zepchnięta jednostka, do "małych" sprzeciwów, czasem przekleństw. Ale to tylko słowa, to ciągle tylko słowa. To prawda, tych słów na E było tam więcej, ale wybrałam te najważniejsze. W dobie szybkich wejrzeń, szybkich skreśleń, szybkich a nawet pobieżnych wnikań w... słowa, uznałam że tyle wystaczy... dla niektórych to i tak za dużo. Bardzo intuicyjnie odczytujesz. Dobrze, że się tym dzielisz z autorami.   Pozdrawiam :) 
    • @Waldemar_Talar_Talar Potężna dawka optymizmu - ten wiersz powinien być lekturą obowiązkową dla wszystkich malkontentów i joy killerów ;)
    • @beta_bNiby coś tak oczywistego, miłość do życia. Ale ile trzeba w nim doświadczyć, ile przetrwać, ile osiągnąć i stracić, ile razy upaść i wstać, żeby do tej miłości dojrzeć.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...