Vanaheim Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 wiesz to wszystko musiało do czegoś służyć tak jak pomost gryzący kręgi na wodzie pamiętam zimy przez które musiałem jeździć walcem liście czerwone jak poparzone dłonie (albo jak okna ropiejące nocą) a kiedy już wyplujesz płuca zamieszkamy w dolinie muminków 7 XI 2006
Espena_Sway Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 krótko, ale na temat. fajny, nostalgiczny klimat, + serdeczności świątecznie Espena :)
Mr.Suicide Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ciekawie...bardzo spodobała misiępointa. z checią sięgnąłem po Twoje wcześniejsze wiersze na forum. jesteś w ulubionych. Pozdrawiam świątecznie.
taka marysia Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 będę Cię czytać. lubię taki sposób obrazowania rzeczywistości. wszystkiego dobrego, mary
Tomasz Obłuda Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 podoba mi się,ale ta dolina muminków kojarzy mi się z kaczynskimi,żartowałem. bardzo miły wierszyk
Marlett Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ładna pointa-cisza i spokój. PozdrawiaM.
Tali Maciej Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 wszystko jakby na swoim miejscu, wszystko pienie ładnie aż tu nagle wyjechał mi przed oczami walec---dobre uśmiecha na twarzy zagościł i powiększył się przy puencie pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 no bardzo ładny wiersz- od tytułu po niespodziewana (mimo wszytsko pointe) Pozdrawiam Agata
Czarna Perła Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 a ja się wypowiem troszkę odwrotnie do moich poprzedników mnie się podobaja dwie pierwsze strofki..może nawet bez pointy... + :) cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi