amandalea Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 nie liczę ile mogłoby być wschodów wspinających się po żaluzjach w zaułku ramion dzień dobry podane z ust do ust wilgocią odkrywające smak wspólnej nocy rozgrzewających spojrzeń nad zabieloną kawą co dawno już wystygła nie liczę chwil co jak lakmus zmieniają barwę błogo zanurzone w splątane pragnienia 18.12.06r.
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 uliczki ścian i okna uważaj boć raz zmokłaś od tego czasu z onym deszczem rozmawiasz zza zasłony zacz, w wierszu ani kropli lecz coś tam musi myśli topić z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zacz, kiedy nudę i niecekawość zaczynasz widziesz - w te trele morele nuż - jakbyś dorósł, skoroś tak klawo koment wysypał, bacz, ze się starzejesz z ukłonikiem i pozdrówką MN
wesoły grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 moim zdaniem do przeżycia, nadliryczne
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś w TV dla dzieci była Nadplaneta pamiętam całe w niej mieszanie a tu, zacz, nadliryczna kobieta? nuż, czy to nie jest wyrażenie na(zbyt=d)tanie i całej kwestij - rozwiązanie? z ukłonikiem i pozdrówką MN
amandalea Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mokniemy wiele razy zziębnięci jakby nieco kryjemy za firany a myśli w dal wciąż lecą Dziękuję Witku za wizytę i komentarz :) Pozdrawiam przedświątecznie.... Lidia
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mokniemy wiele razy zziębnięci jakby nieco kryjemy za firany a myśli w dal wciąż lecą Dziękuję Witku za wizytę i komentarz :) Pozdrawiam przedświątecznie.... Lidia zacz z tym deszczem jeszcze wywieszczę rym do poeci zacz - leci z ukłonikiem i pozdrówką MN
agiss 920 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A mi się podobaa :) Ma w sobie cos co zaciekawia :)
amandalea Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są kpiarze co z każdego się śmieją szyderstwem bawiąc widzów i tacy co w każdy miesiąc napiszą rozpraw bez liku i mały procent myszek co piszą wiersze zbyt liryczne Pozdrawiam z uśmiechem wesołego grabarza ;)
amandalea Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi :) Dziękuję za wizytę i komentarz :)
wesoły grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś w TV dla dzieci była Nadplaneta pamiętam całe w niej mieszanie a tu, zacz, nadliryczna kobieta? nuż, czy to nie jest wyrażenie na(zbyt=d)tanie i całej kwestij - rozwiązanie? z ukłonikiem i pozdrówką MN Drogi Messie cóz Pan pisze w słowach kilku ja komentarz mieszczę zachowując ciszę przecie to nie elementarz komentując upraszczamy czy jest inne rozwiązanie i wsadzamy myśli w ramy słów które mamy na stanie jak dla mnie jest zalirycznie czy to słowo w głuchym lesie odpowiedz mi Messie drogi czy Twój wierszyk więcej niesie w pas ukłony wesoły ch
wesoły grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są kpiarze co z każdego się śmieją szyderstwem bawiąc widzów i tacy co w każdy miesiąc napiszą rozpraw bez liku i mały procent myszek co piszą wiersze zbyt liryczne Pozdrawiam z uśmiechem wesołego grabarza ;) droga Pani apeluję do rozsądku drogiej Pani (nad)liryzm jak kozioł w rui czy renifer wprost do sani mikołaja przywiązany cieszy się hasaniem w niebie skoro sznur boli jak rany skoro nie odczuwa siebie? ten mały procent myszek jest całkiem dużym procentem myszek i Pani dobrze o tym wie tak jak piszę, wiersz ma coś w sobie ale można by pokusić się o jakies drugie dno, choć w odbiorze przyjemny - poważnie. wesoły ch
wesoły grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 hmm.. nie mogę tego tak zostawić, a edytowac poprzedni nie wypada przemyślałem sprawę - to jest dobry wiersz - szczególnie - dzień dobry podane z ust do ust wilgocią odkrywające smak wspólnej nocy (ale tak sobie myślę, że gdyby zmienić podmiot z "dzień dobry" na "wilgoć" byłoby chyba jeszcze trafniej, tzn. smak wspólnej nocy nie odkryty przez dzień dobry, które w kolejnym wersie ulega dopiero doprecyzowaniu, tj. podane z ust do ust wilgocią - i wszystko jasne, tylko, żeby wilgoć sama w sobie odkrywała to co było - mówiąc krótko: rozpisałem się jak głupi, że powiedzieć, że dla mnie brzmiało by lepiej odkrywającą) ehhh... nie, chyba jednak lepiej jest tak jak jest, ta wilgoć by pogłebiła nadliryzm poważnie :) pozdrawiam
Leszek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ciekawe o czym tych trzech muszkieterów dyskutuje? Bo chyba nie o Twoim pięknym i przemyślanym w każdym słowie wierszu Lidziu. Pozdrawiam Świątecznie. Leszek :)
wesoły grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 dartanijan - indywidualista w każdym calu, do tego szarmancki to jest to, co tygrysy lubia najbardziej
amandalea Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miły Panie skądże znowu co dla jednych (nad)liryzmem to drugiemu ledwo poczuć daje dotyk jak motyle tylko trąci struny milknąc porażony jedną myślą i co z tego iż czytają że są nawet zwolennicy gdy refleksja niczym zając czmycha w chaszcze unik ćwiczyć przed kolejnym z nagła ciosem bo inaczej przyjdzie polec gdy po łebkach przeczytane wzbudza tylko srogi lament Pozdrawiam wesołego .....świątecznie Lidia
amandalea Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe skojarzenie Leszku ;) Dziękuję za wizytę, a wiersz??....no cóż faktycznie jest dość dokładnie przemyślany ;) Pozdrawiam świątecznie :) Lidia
amandalea Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym powiedziała,że nie lubię szarmanckich mężczyzn, to bym skłamała tygrysku :D
wesoły grabarz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym powiedziała,że nie lubię szarmanckich mężczyzn, to bym skłamała tygrysku :D która dama nie lubi który mężczyzna jest
amandalea Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwierz...zdarzają się tacy :D
Rekomendowane odpowiedzi