Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Czarodziejsko :) Woda jest teraz okrutnie zimna i niebezpieczna, opuszczony wędkarski stoliczek tuż przed wigilią? Zapewne trzeba mieć kartę :) pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @MIROSŁAW C. Wigilia'89 - naród jeszcze w euforii chyba był. Widzę Pana Bogdana jako basowego śpiewaka, co przyćmił dewocję. Żytni kich, to rozumiem tych, którzy z kielichem nie wytrzymali do after-pasterki ;) Ciekawe czy wraz z Dzieciątkiem w tym żłobie nie leżał już zalążek PiS-u ;)    
    • Most Bronisław na Wiśle — Bronek z drewna się trzyma. Wiry z brązem się mielą tuż za haustem olbrzyma. Czaple nad Bronisławem majestatycznie w brzosty przelatują,   a dalej człowiek za złożem, wzrostem szybów przegania wiatry ponad groble i pola. Za starorzeczem dudnią Na Bronisławie koła.       ------------------------- berstьje — z języka staropolskiego — las brzostowy (wiąz górski)  
    • @hollow man Myślę, że życie jest grzeszne, a świat chory psychicznie, celowo dokonałem tego porównania bo psychologię mam za współczesną wiarę, a psychologów i terapeutów za kapłanów, a to implikuje rzeczywistość w daleko idącym stopniu. 
    • Pięknie mieć 15 lat I wiele jeszcze miłych dat.   Jest wiele osób, które myśli podobnie jak ty. Tylko czasem się że tym kryją. Wszystkiego najlepszego na Święta :) (i wcale nie musisz być Pawlikowską-Jasnorzewską) :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...