katarzyna pazdalska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 unieść się...tak wysoko gdzie nie ma nic...nawet powietrza i zasnąć...w samotność nie licząc sie z dniem i nocą...tak poprostu
Agata Pawlus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie sie bardzo podoba, ale może byłoby lepiej gdyby każde słowa, które są po wielokropku przenieść do następnego wersu?
Krzysztof Butkiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w mojej opini po przeniesieniu lepiej by się czytało... "i zasnąć... w samotność" - jak można zasnąć w samotność?? chyba, że to miało wiązać się z "unieść się" ale jeżeli tak to w obecnej formie wiersza tego wogóle nie widac... jakiś szary ten wiersz, i nie wiem czy udało ci się oddać to co chciałaś... mi się to jedynie z chęcią śmierci kojarzy... jeżeli taki jest przekaz (samobójstwo) to jest to jeden z wielu i bynajmniej się nie wybija... zbyt lekko opisane, zbyt dosłownie, zbyt krótko... proponuję przerzucić się na weselszą tematykę :) Pozdrawiam Krzysiek
Tito Sette Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zasnąć? Samotność? Czy jest to przemyślane? Czy nie skrzywdzisz przypadkiem tym? Zastanów się co chcesz zrobić! "nie licząc się ..."
Rekomendowane odpowiedzi