Tomek Poświatowski Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Pan X kolejny raz postanowił Umrzeć Tylko nigdy nie Potrafi asie do umierania zabrać Kładł się na podłodze I zamykał oczy Niejednokrotnie padał trupem I nadchodziła ciemna jak grobowiec noc I pełne nadziei zmartwychwstania rano
Polonia Abaddon Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Bardzo fajny tekst, naprawdę! Nic mu nie brakuje, nie jest wydumany, udziwniony, ani zbyt prosty, ani zbyt dosłowny. Po prostu - idealny. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :)
Peo niebieska Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Drogi Tomku! Popraw "literówkę" w czwartym wersie, a Twój utwór również będzie dla mnie idealny :) Pozdrawiam
Polonia Abaddon Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Och, czepiasz się szczegółów. ;)
HAYQ Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dla mnie bomba. Mam nadzieję, że to nie przypadek. Trzymaj się tego, bo naprawdę się wyróżniasz... a dopiero co przed chwilą przysypiałem. Genialne... obudziłeś mnie! Pozdrawiam - świątecznie
Rekomendowane odpowiedzi