Atena Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 cisza nie pozwoli zasnąć słucham miasta głośnego jak sny odbijające się głucho od ścian znana sonata -księżycowa moja bezsenność ucieka przez szybę do Ciebie
jacek_sojan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 subtelnie liryzujesz; dobry wiersz! :)); J.S
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 coś tu jest - ale sugeruję pewne zmiany boć błacho wychodzi z tą sonatą i słuchaniem miasta - wytęż troszkę - spróbuj czegoś nowego dobyć z ukłoinikiem i pozdrówką MN
Marlett Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Lekko. Jednak dodałabym jeden soczysty akcent. PozdrawiaM.
Atena Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 a co do sonaty to właśnie księżycowa... mozartowska:] pozdrawiam i dziękuję
jacek_sojan Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 a ja myślałem, że beethovenowska... /? J.S
Rekomendowane odpowiedzi