Anna Świderska Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 nieskończenie wiele linii uśmiechu zawieszonych po wewnętrznej stronie sprawczyń istnienia lepiących z gliny masturbujących się cichaczem na strychu władzy nad mimiką. a oczy? pozostają dziecięcym postanowieniem. pamiętasz? śmiałeś się, że droga życia na dłoni kochanki jest dwa razy dłuższa od twojej. wierzysz w takie bzdury? na półce topnieje coraz więcej ludzików (uszyjmy im ubranka), spojrzeniem zmieniasz kształt lichych ciał . zawsze możesz wyobrazić sobie: jestem trzema kulami śniegu, każdego roku tworzą mnie z różnej wielkości nosem , najczęściej bez rąk i sumienia.
jacek_sojan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 jakieś posłowie do "Pinokia"; ale "masturbowanie się cichaczem na strychu" to raczej temat na prozę - poezja woli syntezę od faktów... J.S
Anna Świderska Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 ciekwy komentarz, gratuluję;):) dzięki i pozdrawiam. to właściwie względna sprawa
Black Swan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czy to o bałwanku? władzy nad mimiką. a oczy? pozostają dziecięcym postanowieniem. pamiętasz? śmiałeś się, że droga życia na dłoni kochanki jest dwa razy dłuższa od twojej. wierzysz w takie bzdury? ta podoba mi sie najbardziej
Anna Świderska Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 o bałwanku ofcourse:) dziękuję za komentarz:) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi