agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 21 cali przede mną za mną 32 ampułki gniewu / i jeszcze raz - dawkowane i sądnie statyczne kolce w białych rękawiczkach ból wbijają w kość i szarpią ścierwo / lubią pastwiska nie dziwi - rosną tam serca - wątroby jelita - pnącza mózgi - substytuty / więc opanowuję komendy 'invalid system' 'game over' prostsze w obsłudze są maszyny / z ludźmi trzeba się obchodzić z daleka [sub]Tekst był edytowany przez agnieszka puczynska dnia 17-02-2004 18:43.[/sub]
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ileż tu bólu Agnieszko, ale też nieufności. Aż czuje się złe doświadczenia, tak jak uklucie grubą strzykawką, czuje się ból zadawany, przyjmowany. wiersz wstrząsający. cieplutko Cię pozdrawiam - Mirka
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pelmanie, ja jestem teraz igłą, wbijaną i tą, którą wbijam, stąd to- Mireczko, nie wiedziałam, że tak bardzo jestem 'na talerzu', masz rację, dużo bólu zadawanego i tego, który biorę, a że biorę go więcej, tak to wygląda. Dziękuję, agnieszka.
Kuba Boryczka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "lubią pastwiska nie dziwi - rosną tam" Ten framgent podoba mi się najbardziej. Szkoda (hmm a może i nie szkoda?), że ja nie mam takich przeżyć jak Pani. Pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chciałem tylko powiedzieć, że nie potrafię już oceniać Twoich wierszy. Nie chcę pisać, że "ładny wiersz", "chwyta za serce", 'tyle bólu", bo przecież nie o to chodzi. Wiersz nie musi być ładny. Wiele jest tu takich, które podają Autora "na talerzu" i są pisane pod wpływem ważnych wydarzeń, ale tylko niektóre zapamiętuje się na długo. I wcale nie te "najładniejsze". Wyjątkowo w całości: Pozdrawiam.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Otworzyłaś stalowe pudełko, Agnieszko....nie każdy potrafi pisać o trudnych...bolesnych...sprawach. Pokazałaś kawałek wyjątkowej siebie, wrażliwej, ale i silnej. Życzę odwagi i siły w działaniu. Aneta
Rekomendowane odpowiedzi