Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 ot moi mili - An i Oł zyli lecz jedno piórem a drugie sercem takoż się w siebie zrazu wybyli że ich już nigdy osobno więcej nikt nie zobaczył - takoż i mają wspólnie na imię - anioł
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boć to nie anioł był lecz prosto z czyśćcia wyjęte czyścichostwo miast piór miał plecy a miast kopyt w TV na oglądanie popyt hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
HAYQ Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Był Czarny anioł piwniczny z Krakowa, Co z madonnami z Tomaszowa Groszki i róże W Deszcz wyplatał I w Karuzeli z Garbusem latał. Był także Anioł z Alternatywy, Co miał stosunek... wręcz obrzydliwy Do lokatorów Ich żon, bachorów... A przy tym strasznie był "życzliwy".
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihihi - udało się mi nawet nie anioł był - lecz jaki diabeł boć w poście powyżej z goła to co dopiru było z doła, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
HAYQ Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihihi - udało się mi nawet nie anioł był - lecz jaki diabeł boć w poście powyżej z goła to co dopiru było z doła, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN Najpierw mi aniołek zwinął z biurka zmiotkę, a później, jak chochlik wpisał nową zwrotkę. Potem światło zgasło, wszystko mi zczyściło, Lecz, jak widzę nie próżnował, bo sporo przybyło. ;) Pozdrawiam
allena Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panowie poeci zobaczcie jak się po polsku pisze!!! toż to przykład pisania cioła co się podszywa pod anioła!! tylko trochę żal liliano (kolego) nie idzie zrozumieć tego ''o?- jajom'', ''o?-jajom ''wszyscy majom i śpiewajom
HAYQ Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to skróty są myślowe. Tak w malarstwie robił Pablo. Lilli "o!" - "wiszącym... jajom" skraca, jak mistrz boksu - Diablo. Ten ostani ma, niestety od Lilianny lepsze sróty, bo od ripost krwawią bety pozbawiając resztek buty. ;)
HAYQ Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 "Kto się za ten wiersz obraża ten się sam za gówniarza uważa." (Witkacy) ... to po pierwsze :) ...a po drugie :) ubawiłeś mnie szczerze calym tym nonsensem, więc, choć przypraw użyj, kiedy rzucasz mięsem, bo coś mało pikantne są te twoje danka... Wiem... idź i zrób maturę... a potem składaj zdanka. ... po trzecie nie jesteś w stanie mnie obrazić najgorszym epitetem, poza tym, nie wypada bym zbrukał, hmmm... kobietę? buziaczki ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ostre ale słuszne, staję więc przy tobie tak dla równowagi żeby obaj obie … i chociaż łagodniej Lilian.. potraktuję - też uważam dennym to co wypisuje. Pomijając treści bo można mieć wizje lecz nim pójdzie w obieg należy rewizję przeprowadzić w stylu, tak słowo po słowie bo się będzie zawsze obrywać po głowie. Spadnie „oglądalność”, fani się odwrócą, dobrych komentarzy więcej nie dorzucą i choć to nie apel zmień pseudo… Lilianno i bądź wreszcie chłopem – wystarczy być panną.
HAYQ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W betoniarce, by związało Trzy potrzebne są składniki. Gdy przesadzisz, lub dasz mało Możesz mierne mieć wyniki. Najważniejsze jest kruszywo I proporcje odpowiednie. Chcesz mieć g… za tworzywo? Po co? Śmierdzi to poprzednie.
HAYQ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż za riposta cięta... jak topór w ręku kata. Tak dało mi "po piiętach", że śpię, aż sufit lata.
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 jajć - ludziki skąd te siki były anioły acz, nagle woły wrył się wiersze zacz, wiaro - umiaru miej-że z ukłonikiem i pozdrówką MN
HAYQ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Chyba masz rację... I chylę czoła Zwracam ukłony o! nikt nie woła? ;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAIQ - szanuję wszystkich i jakieś tam czystki są mi obce gdy nikt nie woła możech by owcę albo barana zacz, pięknie dziękuję bez siana i jakiej kolwiek złości powtórzę Wszystkich Szanuję Jegomości z ukłonikiem i pozdrówką MN
HAYQ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAIQ - szanuję wszystkich i jakieś tam czystki są mi obce gdy nikt nie woła możech by owcę albo barana zacz, pięknie dziękuję bez siana i jakiej kolwiek złości powtórzę Wszystkich Szanuję Jegomości z ukłonikiem i pozdrówką MN Ja też szanuję, lecz wybacz Nagietko, gdy ktoś mi wjeżdża na rodzinę (do tego matkę),- niech zmieni poletko i tam wyłuszcza swoją kminę. Nie wszystko widać tu czytałaś, gdyż ten, co obrażając pisze sprytnie usuwa swoje posty pozostawiając martwą ciszę. Dlatego od jakiegoś czasu cytuję jego wypociny, by wiedział, że nie znajdzie lasu w którym fałszywe robi miny. Jest dużo więcej takich kwiatków, do których tutaj się posunął... i nie motylków, nie bławatków, armat, które tak o!.... usunął.
Rekomendowane odpowiedzi