Fagot Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Skazani na ostracyzm nie leżą na plażach, podobno kluczą od szczytu do szczytu, swoją drogą – co za idioci ratują się pod górę a morze to tylko mit walcząc ze śnieżycą nie wierzą wszak w błękitne ukojenie…
Waldemar Talar Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz mądry i budzący ciekawośc czy tak zkazani muszą ratowac się idąc odwrotnie znaczy pod górę. pozdrawiam Waldemar
Nata_Kruk Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 No tak, "świętych" bezkarnie chodzących po świecie nie brak... a ratunek pod górę, najwidoczniej im pasuje...eh. Dobry wiersz. Pozdrawiam... :)
Fagot Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Parafrazując tekst z pewnego filmu – widocznie musza skoro idą :-) Dzięki za odwiedziny i miłe słowa Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłe słowa zawsze w cenie :-) tak więc dziękuję bardzo za odwiedziny i pozostawienie śladu. Pozdrawiam
Anielica Śmierci Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Czytam już któryś raz i wciąż znajduję coś nowego. Świetne. Będę zagłębiać się dalej.
ot i anka Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 widzę, że wykorzystałeś podszepniętą wersyfikację:P i wyszło na dobre:) (hehe, w końcu to moje szeptanie:D:D:D) wiersz jest dobry, panie Fogot:) pozdrówki
zak stanisława Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tak wiersz dobry, a anka samochwała....he he pozdrawiam ciepło eS
Veronique Sijka Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 bardzo dobry, krótki ale zmusza do zapatrznia się głębiej niejako "pod górę" mi sie bardzo. v.
Fagot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo cieszą mnie te słowa :-) Zapraszam więc do zgłębiania tego i następnych moich wytworów :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznaje się, że z rad odnośnie wersyfikacji skorzystałem (ale tylko z tych ;-P) :-), tak więc wielkie dzięki :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie, że wiersz się podoba, miałem długą przerwę w pisaniu ale widać na dobre wyszło :-) Dzięki za miłe słowa Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie słowa zawsze budują i mobilizują do dalszej pracy :-) Dzięki za odwiedziny i odciśnięty ślad :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja znajduje upodobanie w takich komentarzach :-) za który serdecznie dziękuje Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 podoba mi się wiersz, jedyne do czego nie mogę się przekonać, to trzykropek na końcu. może usunąć, ewentualnie zastąpić pytajnikiem? serdeczności Espena :)
Fagot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że wiersz się podoba :-) natomiast wielokropka będę bronił jak niepodległości :-D Dzięki za odwiedziny Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi