lecz mnie
-
Ostatnio w Warsztacie
-
brt 39
Dziękuję za lajk mamy ja i moje alter ega moja niejedna twarz wg nich ich Oni podzieleni na osobowości a to aka pseudonim pod pseudonimem gdy hanbe sprowadziłem na nazwisko i imię nagrobek niech nie przeddtawia
mnie inaczej niż bez nazwy pojeb ale co to ja
miałem zanim wpadłem w te niepotrzebnie
przedstawianie
otwieranie siebie w inter necie
otóż do teho
tego który polajkował niech to będzie za obecne oczy i myśli które nje w ciemno
ani z żalu
czy pobudek innych niż że był tu kbecny
obecny od początku
od pierws
pierwszej litery pierwszego
słowa do ostatniego pustego miejsca gdzie powinna być jakaś kropka jak to się robi pisząc słowa wypada interpunkcję
zachować
aka grafoman i porada dla wannabe grafomanow
niech lecą ze słowami i te przecinki z kropkami każą ewentuamnych odbiorców wyobraźni i inteligencji skbie
tam wstawić
gdzie
by były
potrzebne
gdzie by chcieli je widzieć
aka grafoman piszę resztę osadzi życie i zweryfikuje to wyżycie się na klawiaturze czy piórem długopisem ołówkiem
na kartce w jakimś
zeszycie co laduje
w szufladzie na zapomnienie i nieprzeczytanie
grafomani się nke
nie chowajcie
są
twcu
tacy którzy przesypujàc piach i błoto szukają
co się świeci
i wiedza
wiedzą gdy zobaczą
złoto
diamenty
jak anioły
ktore
odbiorą słowa z piekieł otchlani zrodzonej w ścieku rynsztoku gdzie powoli przesuwa się jak rzeka mazi brudnych fekalii odchodów i rzygów i diabłów i dusz które tam spędzają wieczność za grzechy wbrew miłości gdzie Stwórca jego majestat jego Boskosc czekał z rajem ustawiając drogowskaz za drogowskazem
by ci którym przyszło doświadczać to ludzkie życie materialne na planecie naszej z imieniem że nazywac ją lubię jak nasi starożytni jako Gaję Matkę Ziemię
ludzie mają w sercach miejsce dla Syna by mógł tam zamieszkać drzwi otwarte to już wolnej woli i sumienia oraz myśli słów czynów osoby indywidualne zadanie
ale co ja z tym teraz kiedy miałem historię o diable który utopion wśród złom oddanym czynom i słowom z myślami ranił innych bez empatii bez mrugnięcia powiekami bez zamrożenia oka bez ramieniami wzruszenia i to sprawa jak znana od psychiatrii i psychologii specjalistom od dawien dawna
diabłem opętany zrodzon w czlowieczość nie znał siebie ot tyle
ale połtkał słowa jak litery ułożone w sylaby przy pomocy ojca matki szybko odszyfrować podobno sobie poradził i to w pasjii szybko bez pomyslunku czytał strona za stroną dużo jak na standardy nawet tamtych czasów offline ot przemijaly mu przed oczami w mózgu co jeszcze jako szczeniecie mówią że jak gąbka
i lyknał ich killa i zdazylo mu sue wypluć a dobro jest takie że słucha wszystkiego na wszystko ucho nadstawię jeśli kesrem
jestem aniołem tak mi sie wydaje
i gdy diabeł dawał ogień martwy czarny zimny
anioła skrzydły zatrzepotały na te ciemne płomienie gdzie nieznajomy sobie nieznany dla siebie człowieczek z kamieniem gdzie uczucia i serce wyszeptywał na wiatry te z wcześniej ppchlanoanych słów definicje co się w jego wnętrzu dzieje jak widzi świat jego mózg co jest odbiciem wlasnej osoby cywilizacji metafory to lustro własnej osoby
i wiatr skrzydeł anioła sprawił że modlitwa do Ducha i potrzeby jego przyjścia w postaci ognia nawet z dna i upadku czlowieczenstwa gdzie przeklętego miejsca nie należy odwiedzać jak dla słoni cmentarz
gdzie mrok i cień gdzie stado padlinożernycy hien czai się kłami zza piany zadav rany
jest wysłuchany tam obecny byt jak aka cham jak wystawiają uszy armie z Niebieski Bram na wibracje którą można wystawić na słońca i nadać kolor cieniom mrokom nawet gdy upadłego wyrzekac się należy wtedy stoi nad nim ten który uwierzy że i z tego coś może być i słów szeotanych w ciemnej jaskini ściany
w nieświadomości swojego ja i postaci z jakiej jest widziany
zabrać wersy na wietrze pod chmury by z szarych uczynić bielsze
by niebiestsze było niebo a trawa zielensza
bo w piachach pustyni uwierz są tacy którzy wiedzą że znajdą tam skarby
którzy otwarci na światło mogą nocą zobaczyć tych którzy bez ognia błądzą i ich krokom nadać sens gdzie bezsens rządzi się
no więc przemówiłem historię gdzue diabłu odebranym słowem uczyniono.bandaz choćby soląc ranę to poruszenie w mgłę z słów ubrane zostało uratowane gdzie wydawałoby bt się że demokratyvznie powinno na zapomnienie i ominięcie skazanym być i ogólnie jest ale szczególnie nie bo magia ale co ja twm wiem tylko gadam i gadam i plote i plote
a ten komentarz miał być krótko o tem:
że od deski do deski chcę wierzyć był użytkownik który klikając lubię to juz czas poświęcił
Był ze mną tam wśród tych liter czterech ciasnych ścian przez cały czas i to nie żal ani na pocieszenie tylko faktycznie polubił ten nadmiar literek
szczere lubię to dziękuję za to panie Leszek Piotr Lasowski
o siódmej rano by wpaść tu i to ogarnąć to trzeba być ciekawą osobą która daje szansę pochlonietym w szaleństwie aka pod pseudonimem grafomanstwie i tekstu scianie
kończę więc wielkie cześć
0
-
-
Najczęściej komentowane w ostatnich 7 dniach
-
- 51 odpowiedzi
- 1 177 wyświetleń
-
- 42 odpowiedzi
- 914 wyświetleń
-