Judyt Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 poszukiwana i poszukująca unosi wzrok za siebie każda odmienna a jakże znacząca kopista przerysowywany lub zapominany ocenić nic nie raczy jest o innym imieniu
egzegeta Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Judyt wybacz ale nie zacznę czytać wiersza jeśli nie poprawisz literówek :) Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Judycie, ciekawy wiersz, jednak myślę, że można go trochę dopieścić * poszukiwana i poszukująca unosi wzok za siebie każda kopista przerysowywany lub zapominany ocenić nic nie raczy jest o innym imieniu * może tak? serdeczności Espena :)
egzegeta Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Espeno, ja tylko w kwestii formalnej nie Judycie tylko Judyto bo to piękna Pani:) Pozdrawiam Cię serdecznie
Judyt Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 :) dziękuję serdecznie za komentarze Tobie Espeno i Tobie Egzegeto, zabieram się zatem za kolejne poprawki, dziękuję za obronę mojego mienia egzegeto;), zatem do dzieła!
egzegeta Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Judytko, teraz chyba trza poprosić o małą podpowiedź Np. Co z tym kopistą? skąd on?
Rekomendowane odpowiedzi