bajka-bajka Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 czasem i we dwoje jak w tłumie choć częściej w tłumie -samotna złapana na gorącym za wszelką naiwność doszukuję się sensu tam gdzie go nie ma chcąc znaleźć chęć mimo, ze wszystkie prysły szeroko zamykam oczy by niczego nie przegapić lecz ktoś nieubłagalnie płata figle jutrem pukając do drzwi a ja -taka nieuczesana
Nata_Kruk Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 bajeczko.... tym razem, na nie. Bardzo lubię piosenkę " Szeroko zamkniętymi oczami" ale uważam, że stać Cię na więcej. Wybacz, cieplutko pozdrawiam... :)
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 z tego wynika zę luby zaskoczył PL na zamyśleniu, poczuciu samotności i zagubienia, niechęć do jakiejkolwiek pracy, takie ogólne zniechęcenie co trapi wiele ludzi na jesień. podoba mi sie a ja taka nieuczesana- więc zawsze miej się na baczności, nawet gdy nie masz humoru,a papiloty kryją twoja głowę- Tak? pozdrawiam ciepło
taka marysia Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 fajna puenta, ale ogólnie to zbyt bardzo dopowiedziane i troszku takie słodkopierdzące o niczym: ) to jest tysiące wierszy podejmuje ten jakże trudny temat, z tym że niektórym nawet udaje się przedstawić go jadalnie. potrafisz lepiej pozdrawiam , marysia
Zi Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Tak zaskoczonam:) Pozdrawiam, Zi.
kyo Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 niestety nieciekawe, wręcz nudne. pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przykro mi...piosenki nie znam.....nic sie nie stalo, przeciez nie zawsze musi sie podobac........serdecznie pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi