ot i anka Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 w życiu monitorowanym wieczorami rozciągam wektory, zaznaczam że pracuję na warstwach, mam ze dwie trudno się nie pogubić w tych oknach grubości linii są ważne wciąż wychodzą papilarne zamiast wyznaczać granice zamykam nie wyrównane figury otwieram stare horyzontydlaczego różę wiatrów zawsze orientuje się na północ? egzystencjalny czas duchów rysuję profil wykopu na kartce niby nie można tam wpaść a ja nie potrafię wyjść
ot i anka Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 wygenerowane przed godziną:)
Jaro Sław Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ale ci dopiekło.... ;o)
ot i anka Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 ale wszystko stało się metaforą:D
Jaro Sław Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Różne róże orientuje się na północ ;o)
ot i anka Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 ja się niebardzo orientuję za to:)
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 w życiu monitorowanym wieczorami rozciągam wektory, zaznaczam że pracuję na warstwach. mam ze dwie trudno się nie pogubić w tych oknach grubości linii są ważne wciąż wychodzą papilarne zamiast wyznaczać granice zamykam nie wyrównane figury otwieram stare horyzonty dlaczego różę wiatrów zawsze orientuje się na północ? egzystencjalny czas duchów rysuję profil wykopu na kartce niby nie można tam wpaść a ja nie potrafię wyjść ///////////\\\\\\\\\\\\\\\\ tylko miałem jedną uwagę dopatrz się :P poza tym ciekawe jak wiele Twoich taki kubistyczny przekaz oczywiście w moim mniemaniu wieczności.
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 to wszystko przez te wykopy wrocławskie? taaaaaakie wiersze płodzisz? pozdr ES
ot i anka Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 nie stasiu, przez moją pracę- rysuję przekroje wykopów archeologicznych:) pozdrówki
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach... ale wiesz. wybrano twoją wersję dla poetów..... sewrdeczne dzięki .stawiam pywo jak sie... no wiesz co... łobaczym/ pa ES
ot i anka Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 a za co to piwo?:)
Rekomendowane odpowiedzi