Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andrew   A panu to przypominam: jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, natomiast: telewizji - nie mam i nigdy nie będę miał, telewizja to nic innego jak narzędzie zniewalania umysłów, zresztą: telewizja jest dla ludzi wtórnych, internet - twórczych i bardzo dobrym przykładem jest nie kto inny jak pan - na podstawie wiersza wrzucił mnie pan do określonego worka politycznego, słowem: brak - obiektywizmu, tak: Adam Bondar jako Minister Sprawiedliwości i Prokurator Generalny jest gorszy od Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego - Zbigniewa Ziobry, ten pierwszy jest człowiekiem Iustitii, drugi - Ordo Iuris, otóż to: Ministerstwo Sprawiedliwości nie przeszło weryfikacji jak Służba Bezpieczeństwa i Wojskowe Służby Informacyjne, więc: mamy co mamy, normalny człowiek wprowadziłby Stan Wyjątkowy lub Stan Wojskowy - zlikwidowałby Ministerstwo Sprawiedliwości i zaczął budować system prawa od samych podstaw - tego uczył prawdziwy Polak - Roman Dmowski.   Łukasz Jasiński 
    • @Wędrowiec.1984 Zapewne jak wielu, którzy przed słońcem szukają cienia nie tracąc uroków z pola widzenia.
    • @ireneo Prawda, aczkolwiek spiekota i tak powoduje, że jak najszybciej chcę uciec spod Słońca, wszystko jedno, czy oglądam czyjeś uda, czy nie.
    • @Łukasz Jasiński Masz rację  Wystarczy włączyć jedyną słuszną TV.
    • @Hiala Mówisz mi na spokojnie to ja bym chciał na niespokojnie :) Pozdrawiam. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...